Etusivu

Tietoa meistä

Bemlo perustettiin muuttamaan henkilöstöalan turvallisemmaksi, läpinäkyvämmäksi ja helpommaksi hoitohenkilöstölle navigoida. Olemme intohimoisia tarjotaksemme hoitokonsultille mahdollisimman hyvät edellytykset ja mahdollisuuden tehdä tietoon perustuvia päätöksiä. Alusta alkaen kymmenet tuhannet terveydenhuollon ammattilaiset ovat tulleet Bemloon saadakseen tietoa, lukeakseen henkilöstön vuokrauksesta ja löytääkseen unelmatyönsä.

Olemme aina konsultin puolella.

Kuinka Bemlo toimii? Bemlo on palvelu, jossa voit helposti vertailla terveydenhuollon henkilöstön vuokrausyrityksiä. Verkkosivustollamme voit antaa arvosteluja henkilöstön vuokrausyrityksistä, löytää tietoa ja hakea työpaikkoja. Bemlon tarkoituksena on auttaa sinua, joka työskentelet terveydenhuollossa, löytämään todella haluamasi työn.

Yhteistyömme yli 40 eri henkilöstön vuokrausyrityksen kanssa mahdollistaa tarjousten tarjoamisen Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Lisäksi henkilöstön vuokrausyritykset kilpailevat osaamisestasi, mikä tarkoittaa parempaa korvausta ja parempia ehtoja sinulle.

Kun luot profiilin Bemlossa, varmistamme, että saat yhteyden henkilöstön vuokrausyrityksiin, jotka voivat auttaa sinua löytämään sopivan työn markkinoilla, joita haluat.

Kuinka Bemlo rahoitetaan? Bemlo on sinulle konsultille ilmainen käyttää, eikä se koskaan muutu. Bemlo rahoitetaan maksulla, jonka henkilöstön vuokrausyritykset maksavat. Tällä tavoin Bemlo voi jatkaa toimintaansa ja auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset. Maksulla ei ole vaikutusta tulevaan palkkaasi henkilöstön vuokrausyritykseltä.

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo