Yritysluetteloon

AdatoCare

adatocare-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Arvioi AdatoCare

Onko sinulla kokemusta työskentelystä AdatoCare:ssa? Auta muita antamalla arvostelusi!

Bemlo perustuu luottamukseen ja siihen, että annetut arvostelut ovat rehellisiä. Arvostele siis vain yrityksiä, joissa olet työskennellyt - kaikki hyötyvät! Ryhdymme aktiivisiin toimenpiteisiin estääkseen luokitusten manipuloinnin.

Jos sähköpostiosoitteesi on virheellinen, kommenttia ei julkaista.

Lähettämällä ilmoitat hyväksyväsi meidän ehdot.
Tietojasi ei jaeta AdatoCare:n kanssa.

Petra
2022-03-02 13:35
SH

Jag har jobbat med AdatoCare i snart 2 år och har bara positiva erfarenheter av företaget. Har hittills bara fått uppdrag som har passat mig som konsult och jag känner ett stort förtroende för att dem ser till så att kommande uppdrag blir så bra som möjligt. Alltid hjälpsamma och uppmuntrande!

Carina
2022-02-14 06:57
SH

Alltid bra bemötande. Professionella. Ser till att du får jobba med de uppdrag som du önskar. Bra lönevillkor och förmåner.

Elin H
2022-02-11 14:49
SH

Deras sjuksköterskekompetens gör att de vet vad man och de pratar om, vilket skapar en enorm trygghetskänsla som konsult! Alltid ett gott och trevligt bemötande och uppdragen skräddarsys så att det ska bli så bra som möjligt för alla. Stor kompetens, värme och omtanke genomsyrar företaget 😀

Johanna
2022-02-11 14:07
SH

Konsulten i fokus! Försöker alltid erbjuda just det uppdrag man är intresserad av och erbjuder bra lönevillkor. Nära samarbete med konsulten och man ges möjlighet att träffa övriga konsulter för att utbyta erfarenheter och få känslan av en gemenskap i företaget. Ett tryggt och seriöst företag!

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo