Yritysluetteloon

ApplyMe

applyme-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Arvioi ApplyMe

Onko sinulla kokemusta työskentelystä ApplyMe:ssa? Auta muita antamalla arvostelusi!

Bemlo perustuu luottamukseen ja siihen, että annetut arvostelut ovat rehellisiä. Arvostele siis vain yrityksiä, joissa olet työskennellyt - kaikki hyötyvät! Ryhdymme aktiivisiin toimenpiteisiin estääkseen luokitusten manipuloinnin.

Jos sähköpostiosoitteesi on virheellinen, kommenttia ei julkaista.

Lähettämällä ilmoitat hyväksyväsi meidän ehdot.
Tietojasi ei jaeta ApplyMe:n kanssa.

Soheila
2020-03-30 14:31
SH

Jag blev lurad av företaget. De lovar mycket och är väldigt trevliga i början, men sedan behandlar de illa personalen och ingenting stämmer. De betalar inte lönen som det ska. Blir man bokad på ett smutsig och hemsk vandrarhem men tackar nej och kör fram och tillbaka till jobbet , får man inte rese ersättning. De svarar verkan mail eller telefon, även när vårdfacket kontaktar de.

Liliane
2019-11-29 23:05
SH

Lovar mycket, ingeting stämmer rular sjuksköterska i allting. Bokar på hemlösa vandrarehem, lovar lönjustering som inte gjorts trots det finns bevis. Hotar av stämma sjusköterska om du avbryter uppdrag Och behandlar konsulten väldig illa. Tjänar pengar på sjuksköterska dålig psykiska mående. Jag är av de andra som har blivit offer. Undrar om det finns - stjärnan för utvärdera den bluff av bemaning företag.

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo