Yritysluetteloon

Arveda Vårdkonsult

arveda-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Tietoja Arveda Vårdkonsult

Teksti on otettu Arveda Vårdkonsult:n verkkosivuilta

Bemanning med lokal förankring

Vi förser närområdet med lokal kompetens till konkurrenskraftiga priser. Vår affärsidé är att erbjuda kommuner och andra vårdgivare personal med god lokalkännedom och hög kompetens till ett konkurrenskraftigt pris. Då företaget är ett litet familjeföretag är det viktigt för oss att både kund och anställd sätts i centrum, på lika villkor.

Vi finns rent fysiskt i Arvika Kommun, där vi har vårt huvudkontor. Uppdragen däremot är över hela landet. Vi är måna om den lokala förankringen hos vår personal, varför vi försöker att tillgodose behovet av sjuksköterskor och läkare med personal boende på eller nära uppdragsorten. På så vis kan vi hålla nere timpriset som faktureras i kombination med att vi kan ge vår personal bästa tänkbara lön.

Företagets ägare, Jenny och Tony, är båda anestesisjuksköterskor i ambulans/narkostjänst och har lång och gedigen erfarenhet av vården. Vi vet vad du som sjuksköterska vill ha! Vi vet vad som krävs av en sjuksköterska när du som vårdgivare vill ha personal. Detta sammantaget är företagets framgångsfaktorer.

Kuinka monta konsulttia työskentelee Arveda Vårdkonsult?

+

Jos lasket kokopäiväiset konsultit, noin 5 konsulttia työskentelee kokopäiväisesti Arveda Vårdkonsult:ssa. Tarkkaa lukumäärää on vaikea määrittää.
Lue lisää

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo