Yritysluetteloon

Astrid Lundgren

astridlundgren-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Arvioi Astrid Lundgren

Onko sinulla kokemusta työskentelystä Astrid Lundgren:ssa? Auta muita antamalla arvostelusi!

Bemlo perustuu luottamukseen ja siihen, että annetut arvostelut ovat rehellisiä. Arvostele siis vain yrityksiä, joissa olet työskennellyt - kaikki hyötyvät! Ryhdymme aktiivisiin toimenpiteisiin estääkseen luokitusten manipuloinnin.

Jos sähköpostiosoitteesi on virheellinen, kommenttia ei julkaista.

Lähettämällä ilmoitat hyväksyväsi meidän ehdot.
Tietojasi ei jaeta Astrid Lundgren:n kanssa.

Vieras
2023-10-03 15:01
SH

Mkt trevligt och bra företag som gör allt för sina anställda. Hade de väldigt bra under mitt uppdrag som konsult för AL. Företaget lyssnar på en och vill ens bästa. De försöker alltid tillgodose ens önskan. Trevliga och tillmötesgående konsultchefer. Inge krångel :)

Josefin
2023-09-19 14:53
SH

Var först lite osäker på att jobba för ett så pass nytt bemanningsföretag som AL är men är mycket glad att jag valde att göra det. VÄLDIGT nöjd med min konsultchef Robin, absolut bästa konsultchefen jag hittills har haft. Alltid bra bemötande, svarar i telefon dygnets alla timmar och gör verkligen allt för att jag som konsult ska få bra service och känna mig trygg. Flexibel i det mesta och väldigt lösningsorienterad. Dessutom ekonomisk transparens och bra lön. Kan inte annat än att STARKT rekommendera AL!!!

Patricia
2023-08-25 11:14
SH

Tydliga, smidiga, behjälpliga,transparenta, nyare i branschen med mycket att erfara och förbättra, fast en del motgångar i början på uppdraget , gjorde de alltid sitt allra bästa för att få saker och ting att fungera. Summan: en fantastisk sommar fylld av ny erfarenhet och bästa teamet ALLo, ALRo och ALPa ,längtar redan efter att återses. Ett företag att rekommendera, Tack AL. TACK Andreas!

Johan S
2023-08-16 09:19
SH

Har jobbat med bemanning ett tag och reagerade snabbt på det bra bemötandet, snabba återkopplingen och den lyhördhet jag fick från min konsultchef inför uppdrag. Bara bra upplevelser! 💪

Sanna
2023-08-11 14:08
SH

Jag rekommenderar AL starkt till alla sjuksköterskor som vill jobba inom bemanning! Konsultchefen på AL kämpar för sjuksköterskans trivsel, bekvämlighet och nöjdhet. De är lätt tillgängliga, lyhörda och måna om sina anställda.

Isabella
2023-08-04 09:08
SH

Kan Starkt rekommendera AL. Har inga tidigare erfarenheter av bemaningsbolag då detta var mitt första uppdrag, men jag har sedan dag ett känt mig trygg och sedd som konsult. Kommunikationen har varit snabb och smidig. Bolaget har varit mycket omtänksamma och måna om att jag som konsult ska ha det bra. De har ordnat med tansportmedel enligt önskemål, boende enligt önskemål och följt upp att allt har gått bra. Förutom ett otroligt bra bemötande och snabb återkoppling så kommer de ihåg små detaljer som födelsedag vilket känns otroligt fint. De har bra avtal och löner, som sagt jag kan stark rekommendera AL.

Vieras
2023-06-20 20:08
SH

Det har nu gått ca 6 månader sedan jag började arbetar för AL, kan säga att det är bland de bästa beslut jag har gjort i mitt karriär som ssk. Ett företag som är väldigt mån om sina anställda, omtänksam och bry sig verkligen att vi konsulter har det fint och ska trivas bra under uppdrag. Har tidigare arbetat för flera olika företag men för mig är AL dem bästa. Alltså jag känner mig trygg med dom och rekommenderar starkt🌸

Besjana
2023-05-11 18:30
SH

Mycket bra bemanningsbolag som verkligen bryr sig om sina konsulter. Snabb återkoppling och kämpar för att vi sjuksköterskor får hög ersättning och försöker verkligen inte sänka oss. Rekommenderar starkt alla som tänker köra bemanning i framtiden. Dessutom har de goda villkor, tjänstepension och kollektiv avtal från första dagen på arbetet. Bara positiva upplevelser sedan jag blev en av gänget.

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo