Yritysluetteloon

Big Care

big-care-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Arvioi Big Care

Onko sinulla kokemusta työskentelystä Big Care:ssa? Auta muita antamalla arvostelusi!

Bemlo perustuu luottamukseen ja siihen, että annetut arvostelut ovat rehellisiä. Arvostele siis vain yrityksiä, joissa olet työskennellyt - kaikki hyötyvät! Ryhdymme aktiivisiin toimenpiteisiin estääkseen luokitusten manipuloinnin.

Jos sähköpostiosoitteesi on virheellinen, kommenttia ei julkaista.

Lähettämällä ilmoitat hyväksyväsi meidän ehdot.
Tietojasi ei jaeta Big Care:n kanssa.

Anna
2020-11-24 10:31
SH

Mycket oseriösa! Jag har jobbat längr med bemanning och detta är verkligen det värsta företag jag stött på av dem alla. Personerna som jobbar här har ingen erfarenhet av vården. Det är otroligt rörigt. Välj något annat företag att jobba för.... Det finns många bra!

Dålig erfarenhet!
2019-09-22 20:09
SH

Inget kollektivavtal. Snåla, inkl semester och ob, ingen pension. Röriga. Massa fel i bokningar och kommunikationer. Blev avbokad av kund vid ankomst till passet då kunden dubbelbokat för många ssk och vägrade släppa in mig. Hade då rest långt och bokat övernattning. Fick ingen ersättning för förlorat sent avbokat dubbelpass! Dåliga rekommenderas ej! Ingen reseersättning. tvungen att ordna boende själv. Fuskade med ersättningen och höll inte avtal. Påstår att de jobbat längst i branschen med bemanning. Verkar inte kunna något. Bokar huvudsakligen enstaka strö-pass åt gången som kunden har rätt att avboka in i sista minuten. Jag tog pass med dem från början på grund av att jag ville jobba på arbetsplatsen utan att bli anställd av kommun/region och de var enda bem-företaget där. Slutade med att jag tog timtjänst på stället istället med 120 kr/h mer i lön.

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo