Yritysluetteloon

BNICE Bemanning

bnice-bemanning-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Arvioi BNICE Bemanning

Onko sinulla kokemusta työskentelystä BNICE Bemanning:ssa? Auta muita antamalla arvostelusi!

Bemlo perustuu luottamukseen ja siihen, että annetut arvostelut ovat rehellisiä. Arvostele siis vain yrityksiä, joissa olet työskennellyt - kaikki hyötyvät! Ryhdymme aktiivisiin toimenpiteisiin estääkseen luokitusten manipuloinnin.

Jos sähköpostiosoitteesi on virheellinen, kommenttia ei julkaista.

Lähettämällä ilmoitat hyväksyväsi meidän ehdot.
Tietojasi ei jaeta BNICE Bemanning:n kanssa.

Viktor
2023-07-26 06:30
SH

Bästa bolaget jag jobbat för, allting bara fungerar. Jari ❤️ min kontakt är alltid tillgänglig.

Dennis B
2022-11-14 12:35
SH

Bästa bemanningsföretaget jag arbetat för. Har Jim H som konsultchef och Jim har en förmåga att kunna organisera och lösa precis allt, så alla blir nöjda. Rekommenderar verkligen detta företag. Alltid rak och tydlig information och inga konstigheter som ofta funnits hos andra företag jag arbetat för. 10/10 poäng :)

Vieras
2022-09-16 10:27
SH

Har fått bemanningsuppdrag under sommaren och är mycket nöjd. Konsultchef Jim är mycket operativ, trevlig, snabbt, ganska bra och lätt att ta kontakt med honom. Alltid får hjälp och stöd. Kommer att ta flera uppdrag via BNICE i framtiden och kommer att rekommendera företaget till andra.

Sofi
2022-09-14 16:36
SH

Har haft ett bemanningsuppdrag på BNICE i några månader och trivs bra med företaget. Jim som är min konsultchef har varit otroligt positiv, stöttande och mycket lätt att samarbeta med. Han har snabbt återkopplat när jag haft funderingar, hittat lösningar och sett till att allt flutit på smidigt. Stämningen på BNICE är familjär men samtidigt professionell. Man blir sedd som individ och känner att man är värdefull som medarbetare. Skulle absolut ta fler uppdrag via BNICE framöver. :)

Piotr
2022-09-08 10:50
SH

Jag har jobbat för BNICE Bemanning i snart 1år och jag är nöjd med mitt uppdrag och min konsultchef Jim. Under uppdraget finns min konsultchef i samtal bort och svarar snabbt på mina frågor och funderingar Har bara goda saker att säga om det företaget och jag känner mig som en del av BNICE. Konsultchefen jag har är mycket engagerad, ställer upp och svarar alltid i telefon, på sms eller mail. Jag upplever företaget som ett väldigt proffesionellt företag. Kommer jobba för BNICE i framtiden.

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo