Yritysluetteloon

Bonliva

bonliva-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Arvioi Bonliva

Onko sinulla kokemusta työskentelystä Bonliva:ssa? Auta muita antamalla arvostelusi!

Bemlo perustuu luottamukseen ja siihen, että annetut arvostelut ovat rehellisiä. Arvostele siis vain yrityksiä, joissa olet työskennellyt - kaikki hyötyvät! Ryhdymme aktiivisiin toimenpiteisiin estääkseen luokitusten manipuloinnin.

Jos sähköpostiosoitteesi on virheellinen, kommenttia ei julkaista.

Lähettämällä ilmoitat hyväksyväsi meidän ehdot.
Tietojasi ei jaeta Bonliva:n kanssa.

Lena
2024-03-15 17:03
SH

Veldig fornøyd med Bonliva, oppleves seriøse og opptrer alltid med respekt ovenfor vikarene. Kjempefornøyd med min kontaktperson Hanna, hun lytter og imøtekommer så godt hun kan. Alt har vært veldig ryddig. Lønnsslippene stemmer, og man føler seg ikke «lurt», som dessverre kan være tilfelle i mange byrå. Dessverre har de ikke så mange oppdrag virker det som, så jeg måtte ta oppdrag via annet byrå.. Forskjellen er stor! Håper å få kommet tilbake til Bonliva! 🥰

Alexandru
2023-12-29 10:17
SH

Jeg ventet 3 uke og de har ikke fant noe oppdrag for meg. De betaler maxim 380 kr

Marianne Stathin
2023-11-03 12:05
NA

Beste vikarbyrå jeg har jobbet for, gode kontaktpersoner med god oppfølging, har hatt god tilrettelegging på mine oppdrag.

Victoria W
2023-08-17 06:50
SH

Utrolig fornøyd med vikarbyrået. God oppfølging, gode vilkår, lytter til deg som arbeidstaker. Du er i fokus og din trivsel er viktig for dem.

Ann
2023-08-01 16:13
SH

Vennlige, omtenksomme, godt betalt, fin oppfølging, fleksible og en generell god arbeidsgiver.

Cecilie
2023-07-29 07:34
SH

Profesjonell, men samtidig personlig oppfølging. Løsningsorienterte kontaktpersoner som står på for å innfri vikarens ønsker og krav etter beste evne, og lett tilgjengelig dersom det skulle være noe. God informasjonsflyt. Opplever at det er et samsvar mellom lønn, vilkår og hvor godt man som vikar kvalifiserer for oppdraget.

Robert Kotcho
2023-07-28 18:59
SH

Superfornøyd med vikarbyrået. Dyktige og profesjonelle konsulenter som både lytter til og dekker dine ønsker og behov. Veldig gode arbeidsvilkår hos det vikarbyråer. Skal nok jobbe mer for det vikarbyrået her!

Lena
2023-07-28 18:43
SH

Hatt mitt første oppdrag som vikarsykepleier gjennom Bonliva og er strålende fornøyd! Profesjonelle, forståelsesfulle, respektfulle og ryddige er mitt inntrykk.

Ringmuren
2023-03-30 18:31
SH

Lätta och trevliga att ha att göra med, snabb återkoppling om jag har någon fråga. Smidigt med app och absolut inga konstigheter med löneutbetalningar. Har inget att klaga på!

Sara
2023-03-30 14:26
SH

Jobbat inom bemanning i drygt ett halvår och kunde inte varit mer nöjd. Har blivit bra bemött av samtliga personer ifrån Bonliva och inte minst av min kontaktperson. Jag får alltid snabb återkoppling på alla mina frågor och funderingar. Fått mina utbetalningar som planerat och är nöjd med min ersättning:)

Derin
2023-03-30 09:45
SH

Jobbat med dom i drygt ett år nu. Får hjälp och stöd i de jag behöver. Har ett stort förtroende för min kontaktperson och kollegor och alltid fått gott bemötande av dom. Jag har varit nöjd med mitt samarbete med dom utifrån mina förutsättningar och behov.

SSK
2023-03-29 11:20
SH

Lara på Bonliva möter alltid mig i mina önskemål och behov, vilket är enormt skönt då jag helt kan slappna av helt när jag samarbetar med Bonliva :)

Gäst
2023-03-26 06:41
SH

Bryter avtal konstant och luras. Det som muntligen avtalas hålls aldrig. Var noggranna med kontrakten. Är på avd med många bonliva konsulter och ingen är nöjd. Ändrade pass utan att meddela eller tillfråga konsulten, inga scheman, sent påskrivna avtal. Hotfulla sms när konsulten ställer krav, men tydligen är det ok att Bonliva bryter avtal flagrant. Ignorerad vid försök till kontakt, ibland över en veckas tystnad. Även kunden har problem att få tag i dom. Dom luras, kommer på ursäkter och tvingar dig till arbeten du inte tackat ja till, genom att förneka behov på andra ställen dom annonserar för. Lol. Sena löneutbetalningar. Fick schema/avtal 3 dagar innan start, efter tjat i 1,5v. Fulspel på höga nivåer här. Undvik!

Vieras
2023-01-19 14:25
SH

Har en helt okey konsult chef. Lönerna betalas ut i tid samt har stämt. Men mycket missnöjd över att tjänstepensionen dras från timlönen istället för att dem lägger till såsom de skall vara. Tycker att dem lurar sina konsulter på tjänstepensionen. Kommer inte jobba för dem igen!

Johanna
2021-12-07 13:25
SH

Första bemaningsföretaget jag arbetat för och förvånad hur allt funkat så bra. Smidiga att ha och göra med. Alltid snabb återkoppling vid eventuella frågor, ordnar och fixar efter mina behov. All cred till min kontaktperson Amanda. Bra ersättning. Rekommenderar verkligen detta företag för er som vill ha ett pålitligt bemaningsföretag!!

Eva
2021-12-02 07:00
SH

Jag har jobbat som underkonsult för Bonliva till och från i snart 3 år och det har alltid fungerat utan bekymmer. Lönen har aldrig någonsin betalats ut för sent, snarare kommer den som regel tidigare är förfallodag! Man känner sig verkligen betydelsefull och som att de bryr sig om en! Snabba svar på sms och med jämna mellanrum kommer det ett samtal eller sms om hur man mår och hur det går på uppdraget. Kan rekommenderas!

Christina
2021-12-01 19:09
SH

Jag har arbetat som konsult/distriktssköterska för Bonliva i 2 år. Är supernöjd med de uppdrag jag fått. Bonliva har alltid visst på stort intresse och engagemang även för mina behov och önskemål. Konsulterna är serviceinriktade och mycket trevliga. Kan varmt rekommendera Bonliva.

Samira Rhawi
2021-12-01 18:21
SH

Jag har jobbat mer än heltid med Bonliva i nästan 4år och är supernöjd. Det jag gillar framförallt med Bonliva är flexibiliteten, uppskattningen och effektiviteten. Jag upplever att jag får mycket stöd och snabba svar av de väldigt BRA konsultchefer som jag haft. Jag upplever ett smidigt relationsbyggande samarbete med konsultcheferna, som i längden skapat en känsla av trygghet i min breda arbetsroll. Jag kan lita på att Bonliva matchar rätt uppdrag för just mig och fyller ut mitt schema. Och därför väljer jag Bonliva!

Alejandra Bahamon
2021-12-01 18:07
SH

Bonliva är ett seriöst bemanningsföretag som verkligen ser efter mina behov och önskemål. Min HR-ansvarig Sandra har funnits från start och fortsätter att höra av sig nästa varje vecka. Hon ser verkligen till att vara tillgänglig när det behövs. Är mycket nöjd med Bonliva!

Karin
2021-12-01 16:57
SH

Jobbat för bonliva ca 6månader nöjd har bra konsultchef Elin snabba svar vid frågor kan alltid hjälpa mig vid problem ,bonliva app med utbetalning lön 1ggvecka fungerär utmärkt

Anna E
2021-12-01 15:55
SH

Allt har funkat med Bonliva! Jag har trevligt kontaktperson. Känner mig inte heller pressat att jobba jätte mycket.. jag får bestämma helt själv vart och hur vill jag jobba.

Åsa
2021-12-01 15:36
SH

Jag är så nöjd med Bonliva och min konsultchef Sandra Skoglund. Hon hittar bästa möjliga alternativ efter mina önskemål. Bryr sig om mig, både före, under och efter respektive uppdrag!

Anonym
2021-12-01 13:54
SH

Mycket bra och personlig kontakt. Bonliva månar om att hitta ett passande uppdrag och återkopplar alltid med dig som konsult huruvida du trivs, angående arbetsmiljö mm. Eftersom det inte hör till de allra största företagen så är de inte alltid direktupphandlade vilket innebär att det kan dröja innan man får svar från verksamheten. Jag kan rekommendera Bonliva som arbetsgivare.

Anonym
2021-11-24 15:17
SH

Tyvärr inte alls speciellt bra upplevelse av mitt uppdrag i Norge tidigare i år. Lönen utbetalades senare än avtalat under hela uppdragets gång, kontaktpersonen var väldigt säljare där hon försökte sälja in boende som ”kanonbra” men tydligt från bilder att boendet var inget annat än sista utväg för dem att hitta ett boende i tid och komma billigt undan. Likt en mäklare som gör allt för att få sälja. Väl i boendet var det under all kritik och hamnade på mig att lösa i förstahand. Även en inställning innan uppdraget att ”det löser sig” men det slutade med att det hamnade på mig att ta hand om. Allt som inte var avtalat och visade sig vara en extra avgift skulle ”vara avtalat sedan tidigare och kan tyvärr inte läggas till nu”. Vid byte av byrå fått upp timlön 100kr och pension (2%-4%) av exakt samma uppdrag och placering. Men vet andra som jobbar för dem som är nöjda både i Sverige och Norge. Kan vara så enkelt att kontaktpersonen inte var bra.

Anders
2021-11-04 04:31
SH

Känns tyvärr som att Bonliva kanske vuxit lite för fort. Provade att jobba åt dem i somras, men funkade tyvärr inte. Sega löneutbetalningar. De två första lönerna dessutom felaktiga.

Andreas
2021-10-19 23:57
SH

Mycket bra bolag att jobba med. Rak kommunikation och tydlig information.

Kenneth M Forsberg
2021-06-29 19:00
SH

Bröt avtal flagrant. Under två månader, bröt de överenskommelse vid fyra tillfällen. Arbetet var inte enligt ök och vid tre tillfällen utbetalades inte lön enligt ök.

Gäst
2021-06-13 12:38
SH

Urdålig håller inte vaddom lovar endast mailkontakt rörigt kaos fel med lön hur kan dom ligga högt i rankningen har bytt till annat företag som jag är mycket nöjd med

Gäst
2021-03-29 21:37
SH

Bästa hjälpen någonsin!! Fick hjälp av en sköterska som heter Lollo otroligt proffesionell och trevlig. Rekommenderar starkt!!

Gäst
2021-03-08 14:17
SH

Bra bemötande, men betalar väldigt låga ersättningar

Gäst
2021-02-17 13:45
SH

Ingen återkoppling. Krånglig löne spec där sem ersättning läggs på i efterhand och dras ifrån timarvodet vid uträknande av timlön. Ob ersättning plussas på med timlönen, ej egen rad, tex 50kr/h. Pass bokade utan att dubbelkolla med konsulten. Pass lagda på så vis att boende ej behövs och således påtvingad pendling vid nattjobb. Noll återkoppling eller fråga om man trivs. 9/10 ggr enbart sms/mail kommunikation. Frågat x fler om inlogg utan svar. Aldrig upplevt ngt liknande från andra bolag. Min upplevelse av Bonliva: KAOS och opersonligt. Första och sista gången.

Sara
2021-02-11 21:13
SH

Jag har jobbat för/genom Bonliva i ett år och trivs jättebra, ett seriöst företag som håller avtal och löften. Min kontaktperson Sandra löser allting till det bästa, är mycket engagerad och positiv. Jag är supernöjd helt enkelt, kan varmt rekommendera Bonliva

Hayder Juhali
2021-02-11 14:23
LÄÄK

Väldigt nöjd med Rebecca Andren som är duktig tjej. Hon är aktiv, trevlig och jag haft bra kommunikation med henne med snabbt åtgärd gällande önskvärda uppdrag. Rekommenderas.

Gäst
2021-02-11 13:22
LÄÄK

Har goda erfarenheter av Bonliva. Gott bemötande. Får svar snabbt och upplever att jag får information om de uppdrag som finns därute.

Maria
2021-02-03 17:00
SH

Jag är jättenöjd. Niklas är fantastiskt trevlig och hjälpsam. Känns alltid superskönt att ha honom där i bakgrunden när man är ute på jobb. Vill fortsätta att ta uppdrag för Bonliva som är jätte seriöst och trevligt bemanningsföretag.

Zisimatos Dionysios
2020-12-10 17:25
LÄÄK

Jag har jobbat med Bonliva sedan 2 år nu, jämt med Axel. Han tagit sig tid att lära känna mig och mina behov. Han är vänlig och uppvisat empati i samband med sin professionella roll. Detta lett eventuellt till en allierande professionell och trevlig kommunikation, även om ämnen gällande själva livet som bästa kompisar. Vid jobbiga stunder på jobbet ställt han upp för mig och förmedlat för en bättre kommunikation med mina chefer på arbetsplatsen. Även av andra avdelningar på Bonliva och Axels medarbetare blivit jag bemött med största respekt och professionalism. Jag haft i god tid fina och individuellt passande till mig uppdrag som är betalda veckovis utan dröjsmål (aldrig hänt förut med annat bolag) på bästa marknadspriser. Jag har jobbat med flera stora hyrbolag i 2,5 år nu och jag kan bekräfta att Bonliva är bästa hyrbolag jag jobbat med hittills!

Förlossningsläkaren
2020-12-09 15:31
LÄÄK

Bonliva sedan 2 år. Alltid fantastiskt engagemang. Min kontakt Hanna verkar verkligen göra sitt yttersta och är lösningsorienterad. Alltid ett trevligt bemötande. Försöker alltid skräddarsy lösningar utefter behov och har iprincip alltid hållet vad de utlovat. Har därtill marknadskraftiga priser mot mig som konsult och aldrig strulat med betalning, bokningar etc. Kan verkligen rekommendera Bonliva!

Esfandiar Nikodell
2020-12-09 14:06
LÄÄK

Ja Hanna på Bonliva är sjävklart är värd 5 stjärnor

Heidi
2020-12-09 12:45
SH

Har snart jobbat för Bonliva i 3 år och är supernöjd 😊 min kontakt person på bonliva är Bästa Lara och hon är verkligen en klippa 🥰 hjälpsam, lyhörd , omtänksam och lyssnar till mina önskemål om uppdrag. Lara gör så man verkligen känner sig behövd och man får ett fantastiskt bemötande av henne 🥰 Bonliva är helt enkelt bara bäst 😃

Mats Rosenlind
2020-12-03 07:04
SH

Nöjd. Jobbat som konsult för Bonliva i fem år. Professionellt bolag.

Rose-Marie Birksjö
2020-11-27 17:01
SH

Seriöst - tryggt - proffsigt o pålitligt företag.

Isac
2020-11-25 15:15
SH

Jag rekommenderar Bonliva. De betalar bra och är flexibla. Det ger mig möjlighet att följa min dröm att studera vidare trots begränsat CSN , detta genom att få välbetalda och intensiva sommaruppdrag. Min kontaktperson Lara är suverän på alla sätt. Hon fixar fram de uppdrag jag vill ha och löser alla problem som uppstår på bästa sätt. Är alltid glad, inspirerande och har ett trevligt bemötande. Alla jag har varit i kontakt med på Bonliva har varit lösningsfokuserade och trevliga. Det verkar vara deras grej. 😄

Petra
2020-11-25 14:29
SH

Jag har haft Laura som min kontakt på Bonliva under en lång tid. Laura är alltid rak och ärlig vilket jag uppskattar mycket. Som hyrssk behöver jag någon som jag känner mig trygg med och som jag kan lita på jobbar 100 % för att ge mig bra uppdrag även då det är lite färre uppdrag på marknaden. Det gör hon. Så tack för det Laura🤗

Susanne Lundberg
2020-11-25 14:03
SH

Här jobbat för Bonliva i 5 år. Är jättenöjd, kan få jobb när jag vill och i den omfattning jag vill. Snabba svar och besked och inte minst lönen kommer inom 10 dagar. Toppen med samma konsultchef alltid i mitt fall Lara som alltid är lätt att nå och komma överens med.

Kristin
2020-11-21 09:01
SH

Jag har visserligen inte jobbat för något annat bemanningsbolag än Bonliva. Hitintills är jag mycket nöjd. När något av allvarligare karaktär händer som jag inte kan reda ut själv, tar Bonliva mig under sina vingars beskydd. Sånt är viktigt för mig

Bmc
2020-11-19 13:30
LÄÄK

Bästa bolaget Bra uppdrag Fantastisk uppföljning Supertrevlig personal inkl HannaC

Gäst
2020-11-19 12:47
LÄÄK

Har fyllt i men inget händer när jag trycker på skicka

Marianne Warginger
2020-10-24 15:41
SH

Min konsultchef heter Josefine o har varit mkt bra i både kontakt o att hålla avtal

Sofi Turesson
2020-10-20 08:22
LÄÄK

Jag föredrar att använda mig av Bonliva och skälen till det är att allt fungerar utan att strula på något sätt. En annan viktig sak som man absolut inte skall underskatta är kontakten med företaget och då hamnar man snabbt på individnivå. I mitt fall så handlar det först och främst om Simon, som mer än väl uppfyller alla krav på en kontaktperson som man kan ställa. Jag hoppas verkligen att han kommer att fortsätta att arbeta för Bonliva framgent. De gånger som jag haft kontakt med Victoria, så är även den upplevelsen positiv. Vikten av bra medarbetare för ett företag, kan man aldrig underskatta.

Gäst
2020-10-12 12:40
SH

Arbetat flera år av och till med Bonliva. De erbjuder några av de bästa lönerna i Sverige enligt mig. Nackdelen är att tjänstepensionen inte ingår i lönen, den får man välja till om man vill ha eller inte, detta gör naturligtvis att lönen sjunker.

Ingela
2020-08-29 20:45
SH

Bästa företaget jag jobbat för. Har en engagerad konsultchef som hittar jobb. Bra betalt. Bra boende vid behov. Största bolaget i Sverige vilket såklart är tryggt. Ring Nathalie om du behöver hjälp. Hon är bäst!

Eh
2020-08-28 15:32
SH

Bästa bemanningsföretaget! Alltid trevligt bemötande av alla konsulter . Bästa Michaela fixar allt med boende och bra jobb o lön

Ewa
2020-08-27 15:10
SH

Har jobbat för Bonliva i över 1 år med Michaela som konsult . Michaela är så trevlig o tillmötesgående och fixar o trixar med jobb o boende . Har ingenting att klaga på vad gäller Bonliva .

Andreas Bengtsson
2020-08-20 18:44
SH

Arbetat för Bonliva i 3 år nu. Väldigt nöjd. Haft 3 olika konsultchefer och samtliga har varit väldigt bra. Lyhörda, ödmjuka och duktiga på att ordna uppdrag. Den nuvarande konsultchefen Tobias är alltid trevlig och lätt att samarbeta med och presterar alltid på topp. Lönemässigt ligger Bonliva bra till jämfört med andra företag som andra konsulter haft när vi pratat om det på gemensamma arbetsplatser. De behöver dock uppdatera sina tidsrapporter som sker i pappersform istället för digitalt som hos de allra flesta andra konkurrerande företagen.

Rita Sarmad Ghalib Adam
2020-06-17 11:03
LÄÄK

Bonliva det bästa av flera bemanningföretag som jag har jobbat med. Jätte bra samarbete, snabba att svara, löser de eventuella problem som uppstår.

Alexia Ioannidou
2020-06-16 12:36
LÄÄK

Jag har jobbat med Bonliva sedan 4 år tillbaka, först med Marcus och sedan med Axel. Bonliva är bästa arbetsgivaren jag haft. De tagit sig tid att lära känna mig och mina behov. De har alltid pratat med största respekt för vården och vårdpersonalen. De har ett djupt förståelse för de etiska dilemman en läkare ofta kämpar med. Under varenda uppdrag har jag konstant kännt mig trygg och stöttad. Jag har fått möjlighet att breda ut min professionell erfarenhet genom att få jobba på flera olika ställen med olika uppdrag. Villkoren har alltid varit oemotståndliga. Kvaliteten i kontakten med Marcus och Axel är så autentiskt, att jag aldrig kännt behovet av att jobba med annat hyrläkarbolag.

Anna Porsvald
2020-06-13 23:12
SH

Riktigt bra och professionella! Jag har jobbat för ett flertal företag och kan verkligen rekommendera Bonliva! Min konsultchef Rebecka Feldhof fanns vid min sida 100% trots att jag fick avbryta uppdraget; stöttade mig och löste allt på nolltid! Utbetalningar rätt och snabbt och korrekt. Jag kan inte säga annat än att de är ett föredöme!

Gäst
2020-06-11 04:35
SH

Superbra! Trevliga och genuina. Skulle absolut rekommendera dem. Inga konstigheter och alla korten på bordet. Du får veta allt du behöver inför ett uppdrag. Lucas är väldigt trevlig! Inget fuffens...

Gäst
2020-06-10 07:09
LÄÄK

Jag har sedan senaste åren varit engagerad via Bonliva beträffande uppdrag där jag hade kontakt med Hanna Cantoreggi.Det var underbart! Fantastisk kommunikation och Hanna är riktigt motiverad! Excellent !!

Anne Wandel
2020-06-09 18:53
LÄÄK

Jag har flera års erfarenhet av enormt bra samarbete med Bonliva! Proffsiga och engagerade medarbetare som är lyhörda för önskemål och matchar sina kunders och uppdragstagares behov. Jag känner mig trygg och uppskattar det personliga engagemang som genomsyrar kontakten. På senaste tiden har jag närmast samarbetat med Edward Lindberg och Hanna Åkermark - båda oerhört professionella, engagerade och positiva! Kan mycket varmt rekommendera Bonliva!

Olga Anevret
2020-06-09 11:17
LÄÄK

Är mycket nöjd med att arbeta åt Bonliva.Nöjd med allt.Arbetar med Axel och Hanna.Tycker att Bonliva är bästa bemanningsföretag.

Nabid
2020-06-08 12:38
LÄÄK

Under min tid som konsult har jag varit i kontakt med 7 olika bemanningsbolag och jag kan med lätthet säga att Bonliva är mitt förstahandsval. Alltid. Boende ingår med uppdragen, konkurrenskraftig ersättning/arvode och snabb betalning av fakturor är huvudsakligen det som lockar. Till detta har jag haft äran att ha en fantastisk kontaktperson vid namn Simon. Alltid på hugget och snabb med svar. Rekommenderas starkt!

Snezana Thorell
2020-06-08 08:24
SH

Jag valde Bonliva efter att ha fått företaget rekommenderat för mig. Arbetat mot två olika konsultchefer vilka gått mig till mötes och mer eller mindre skräddarsytt uppdragen efter de behov man behövt presentera. Tillgänglighet. Inget krångel med utbetalningar av lön, boendebyten eller reseersättning. Toppklass.

Susanne Hagström
2020-06-07 20:53
SH

Att arbeta som röntgensjuksköterska hos/via Bonliva är ett av de bästa beslut jag gjort. Att få ha Rebecka som kunsult är helt fantastiskt. Hon är alltid professionell vänlig och gör allt för att hitta uppdrag som passar mig perfekt. Det är lätt och går snabbt att få kontakt med henne när/om jag behöver det. Det gör att jag alltid känner mig trygg, viktig och väl omhändertagen vilket gör mig tacksam och stolt att arbeta för Bonliva. När någon frågar hur det är att arbeta för Bonliva har jag bara positiva erfarenheter att förmedla. Därför är det lätt för mig att rekommendera andra att arbeta för/via detta bemanningsföretag.

Fatlum
2020-06-07 19:38
LÄÄK

Jag har nu jobbat som hyrläkare på Bonliva lite över 6 månader och kan med stor säkerhet säga att de tillhör, förmodligen är, det bästa bemanningsbolaget ute på marknaden. Har haft jättegod kontakt med de och får alltid all information jag behöver. För närvarande samarbetar jag med Wilhelm och när man har frågor och funderingar finns de alltid nära till hands, och man får den hjälp man behöver. De erbjuder en bra ersättning och snabba utbetalning. Är inget annat än grymt nöjd med allt.

Libby Rönnberg
2020-06-07 17:03
SH

Vänliga, hjälpsamma, engagerade, samarbetsvilliga personal, Petter Hallström & Erika Lundström, som har reagerat snabbt på frågor/funderingår jag har haft i det korta samarbetet jag hittills har haft med Bonliva. Boenden har varit helt adekvata och nära till arbetsplatserna. Jag skulle ha klarat mig med mindre lägenhet i Örnsköldsvik men den är extremt bekväm med gångavstånd till arbetet, affärer, staden, gång- & cykelmöjligheter! Jag känner mig uppskattad!

Gäst
2020-06-07 04:32
LÄÄK

Bonliva ger aldrig upp att ha dig som kund hos de på dina villkor! De betalar bra och snabbt om du fyller faktura rätt samt de ringer eller mailar tills allt faller på plats!

Eva Sterling
2020-06-05 14:52
SH

Väldigt trevligt bemötande från första samtalet, konsultchef Elin är en pärla som vill det bästa för en. Svarar snabbt på frågor och hjälper till med det man inte riktigt fått kläm på. Bonliva rekommenderas varmt!!!

Efrem Welin
2020-06-05 11:14
SH

Fantastiskt bemötande. Gör allt för konsulten ska känna sig trygg, bekväm. Lätta att nå. Löser ev problem. Ger positiv energi vid kontakt. Du känner dig aldrig ensam på uppdrag.

Gäst
2020-05-14 20:19
LÄÄK

Fungerat utmärkt med Filip på Bonliva. Vänlig och trevlig, bra återkoppling, intresserad av hur uppdragen funkar och ger förslag på tänkbara uppdrag med konkurrenskraftig ersättning.

Kenth Martell
2020-05-04 22:48
SH

Har jobbat över ett år heltid i Västervik på psykiatrin/rättspsyk. Hade en handläggare som hete Josefin. Hon var en fantastisk sparring.

Arbetsmyran
2020-04-23 14:48
SH

Ett bolag som varmt rekommenderas. Alltid lyhörda och kommer oxå med egna förslag. Har en bra handläggare Louice som verkligen lyssnar på en. Alltid bra boende! Det betyder mycket för mig.

Diana
2020-04-07 18:50
SH

VARNING!!! Bonliva försökte komma runt den lagstadgade sjukersättningen genom att erbjuda mig en högre lön om jag gick med på att skriva under ett anställningsavtal där jag gick med på att avstå från sjukersättning.

Reply from Bonlivaneljä vuotta sitten

Hej Diana! Vi har ingen möjlighet att erbjuda avtal där du avstår från sjukersättning, då detta är en lagstadgad rättighet för dig som arbetstagare. Vi har aldrig - och kommer aldrig - erbjuda avtal utan sjukersättning, utan vi följer självklart lagen om sjuklön. Detta innebär att du från dag 1 har rätt till sjuklön som konsult via Bonliva. Vi vill självklart reda ut missförståndet och ber dig kontakta oss på marknad@bonliva.se så hjälper vi dig vidare. //Jonathan på Bonliva

Stanislaw
2020-02-28 15:06
LÄÄK

Jag jobbar som hyrläkare sedan 2 år tillbaka och tycker att Bonliva tillhör de bästa bemanningsföretag. Just nu samarbetar med Simon Lagerström på Bonliva och allt fungerar utmärkt. Jag får snabbt och konkret svar när jag mailar eller ringer till honom. Det som är också viktig att Bonliva betalar faktura inom 10 dagar, oftast får man pengar på konto nästa vecka. I många andra företag väntar man 31 dagar. Och självklart erbjuder de en bra ersättning för jobbet.

Gäst
2020-02-25 14:28
LÄÄK

Mycket uppriktiga och duktiga. Kontinuitet och behjälpliga. Allt som saknas är möjligheten att köpa en aktiepott som investerare i företaget så är de superoptimala.

Munt
2020-02-24 18:42
LÄÄK

Flexibel och ärlig personal. Lätt att komma överens om lön och logi. Starkt rekomenderat

Specialistläkare i allmänmedicin
2020-02-24 12:54
LÄÄK

Här är det raka rör och det blir actions direkt från Bonlivas del om något händer. Tex hotade en patient mig med att hon spelat in vårt möte och att hon skulle lägga ut det på FB. Bonliva hjälpte mig - kontaktade chefer som också gav mig stöttning i en svår situation. Bonliva ger alltid ett vänligt mötande och snabb respons. Kontrakten är förståeliga och kommer i tid. Betalningen är bra och sker inom två veckor. Rekommenderas!

Lars Åberg
2020-02-24 12:50
LÄÄK

Jag har sedan flera år varit engagerad via Bonliva, där jag har kontakt med Simon o Victoria beträffande uppdrag respektive fakturering. Har endast positivt att säga. Mycket god kontakt och engagerad hantering. Även kollegor har uttryckt sin uppskattning.

Patrik Reje
2020-02-24 12:17
LÄÄK

Tydliga och snabba i kontakten. Engagerad, snabb konsultchef. Snabb och problemfri administration. Nu ett drygt års prickfritt samarbete.

Ahmed Khudhur
2020-02-24 12:02
LÄÄK

Bonliva är ett väldigt bra företag som bemöter mig och alla andra konsulter och kunder på ett proffesionellt sätt. De är noggranna och är duktiga på att matcha och skräddarsy rätt uppdrag till rätt konsult. Bonliva är även duktiga på att stötta och hålla nära kontakt med konsulterna på så sätt att man känner sig uppskattad och trygg!

Gäst
2020-02-23 21:16
LÄÄK

Seriöst företag, trevliga medarbetare, superbra kontakt, bra service och snabb betalning. Varmt rekommenderas!

Ariana Diana Mihu Moldovan
2020-02-23 20:21
LÄÄK

Vi arbetar tillsammans sedan många år och jag vill forsätta med Er. En 10¨ plus för allt. Filip och Edward , ni är fantastiska .Tackar för allt som ni gjorde för mig.

Gäst
2020-02-23 17:17
LÄÄK

Jag har i många år arbetat för Bonliva. Det har alltid varit ett bra samarbete. Allt har skötts professionellt, snabbt och seriöst. Vid problem med bostad eller liknande har det snabbt åtgärdats. Min kontaktperson under alla år har varit Sofie Seger. Jag har alltid blivit väl bemött och hon har alltid gjort sitt yttersta för mig och mina önskemål.

Gäst
2020-02-23 14:20
LÄÄK

Har haft uppdrag via Bonliva de senaste 2 åren.Jag är mycket nöjd. Allt har fungerat utan minsta problem. Proffsigt och tryggt.

SMT
2020-02-23 09:09
LÄÄK

Jag har av och till arbetat som konsultläkare via Bonliva under flera år. Mina erfarenheter är enbart positiva, främst beroende på Camilla Rispling!

Anestesiläk
2020-02-22 15:55
LÄÄK

Jag har tagit uppdrag för Bonliva sedan flera år och kommunikationen med Bonliva och dess företrädare har alltid varit enkel, rak och trygg. De är väl förberedda inför nya avrop och jag rekommenderar den varmt!

Gäst
2020-02-22 14:28
LÄÄK

Jag har jobbat heltid för Bonliva i fyra år. Haft långa uppdrag. Jag haft bra stöd och uppbackning både som person och i min roll. Har Susanne Aspberg som kontaktperson och det är toppen. Har valt att inte tacka ja till bra erbjudanden från andra bemanningsbolag då jag tycker att samarbetet med Bonliva fungerar så bra.

Adam Viktorelius
2020-02-21 20:24
LÄÄK

Har arbetat som hyrläkare sedan ca År 2000. Samarbetat med ca 8-10 bemanningsföretag .Nu sedan 3-4 år samarbetar bara med Bonliva. Tänker inte och vill inte bytta bemanningsföretag eftersom jag tycker att Bonliva är bäst.Min bedömning baseras po följande aspekter: Alltid trevligt bemötande , alltid bra placeringar , man tar hänsyn till mina önskemål.Boendet fungerar perfekt även om jag måste stanna en dag extra pga oväntad jour. Utbetalningar inom 1-2 veckor. Alltid uppföljningssamtal om jag blir placerad på ett nytt ställe. Ekonomiavdelning alltid hjälper till om man har skrivit fel faktura.

David Grubb
2020-02-21 12:46
LÄÄK

Bonliva har varit ett trevligt företag att arbeta för. Positiv stämning i kontakterna och bra lön samt boende. Inget krångel alls.

Huberman Daniel
2020-02-21 09:05
LÄÄK

Har jobbat för Bonliva några månader som stafettläkare, tidigare åt andra företag. Kontakten med Bonliva får jag via Sofie Seger en kompetent , engagerat och hjälpsam samt effektiv handledare. Jag är mycket nöjd!!!

Janne H
2020-02-21 08:47
LÄÄK

Världens bästa kontaktperson som naturligtvis ger företaget ett ansikte utåt/ Janne H

Louis S
2020-02-20 16:38
LÄÄK

Är väldigt nöjd med Bonliva och med min kontaktperson där. Bonliva är ett seriöst bolag som har ett brett utbud av uppdrag och snabba utbetalningar.

Gäst
2020-02-19 12:45
LÄÄK

Mkt bra. God ordning. Bra och snabb ersättning............

Sumiko
2020-02-18 21:54
LÄÄK

Jag har arbetat på Bonliva i fyra år som specialist läkare. Helt nöjd med vårt samarbete och arbetsförhållanden. Skillnaden är att jag blir lyssnad på och får hjälp och stöd i alla läge. Bonliva återkopplar och erbjuder lösningar utan dröjsmål. Ett professionellt förhållningssätt där äkta engagemang för sina medarbetare är högst prioriterad. Bonliva visar verkligen att de är måna om oss, att det är viktigt för dem att vi trivs med våra uppdrag och mår bra. Jag kan starkt rekommendera Bonliva som bemanningsföretag.

Vedat
2020-02-18 18:31
LÄÄK

Jag jobbar sedan några år som staffetläkare och det har alltid varit en jätte positiv upplevelse att kunna samarbeta med en sånt engagerad, hjälpsam och kompetent konsultchef som Susanne Aspberg från Bonliva. Man känner sig hela tiden väl omhändertagen. Bra organiserat företag med snabb och obyråkratisk service.

Otto Nettelbladt
2020-02-18 13:48
LÄÄK

Varit anställd snart 6 år 75-30%. Bolaget växte mycket snabbt några år men tycks ha klarat det. Har personlogen inget att klaga på.

Bemannings ssk
2020-02-04 11:45
SH

Jobbat för dem i snart 5 år, inga planer på att byta. Allt flyter på som önskat. Alla mina kontaktpersoner har varit snabba och smidiga att ha och göra med. Det är sällan jag har några frågor men har jag det är mina kontaktpersoner alltid snabba på att svara.

Gäst
2020-01-10 17:35
SH

Ludwig på Bonliva är en superhärlig konsultchef, fixar och trixar så att det blir så bra som det bara går! Fick ett supertrevligt uppdrag i Skåne, med resor hem till Jämtland på min lediga vecka!!! En schysst lön!

Psykiatrisjuksköterska
2019-10-16 00:33
SH

Efter 18 år som sjuksköterska med många olika arbetsgivare genom åren har jag höga krav på uppdrag och trygghet när det kommer till arbetet. Då jag valde att arbeta som konsult var Bonliva ett av flera bolag som stack ut. Att jag valde just Bonliva för snart 3 år sedan är ett beslut jag aldrig ångrat. Gemensamt för de medarebtare jag haft kontakt med på huvudkontoret är att de är professionella, seriösa och håller vad som överenskommits. de går helt klart hela vägen för sin personal. De få gånger något inträffat gällande uppdrag, schema, försening av transport eller boende har man skyndsamt löst detta på ett bra sätt. Den kontaktperson jag haft sedan start är Lara. En person som gör sitt yttersta för sina sjuksköterskor. Presenterar uppdrag efter önskemål och vad som passar, ser till så att man kan fokusera på uppdraget och löser det praktiska samtidigt som stöd och handledning i de fall så krävs alltid varit snabbt och professionellt. Har aldrig haft en bättre arbetsgivare som på ett så individuellt sätt möjliggör utveckling och utmaningar för mig som sjuksköterska samtidigt som jag känner att jag får väldigt bra arbetsförhållanden. Oavsett om man vill arbeta mer eller mindre under perioder eller vill fokusera på vissa inriktningar som sjuksköterska finner hon vägar. Det känns väldigt bra att arbeta för ett företag som är tryggt seriöst och ser sina medarbetare på ett sånt sätt som Bonliva gör. Det är ett väldigt lätt roligt och givande arbete som ger mycket motivation.

Reply from Bonlivaneljä vuotta sitten

Tack för din fina recension! Vi blir så klart extra glada över att du är så nöjd med din kontaktperson :-)

Ferne
2019-10-11 18:50
SH

Bonliva det bästa av flera bemanningföretag som jag har jobbat med. Alltid ett bra bemötande, snabba att svara, löser de eventuella problem som uppstår, betalning sker i tid och jag upplever att alla jobbar mot samma mål. De har förstått att vi som ssk är lika viktiga för dem som de är för oss. Det är något som andra bolag kan tar lärdom av. Jag kommer inte på något förbättringsområde.

Marie
2019-10-11 09:13
SH

Har jobbat som konsultsjuksköterska i ett år nu och endast åt Bonliva. Trots flertal förfrågningar från andra bolag så stannar jag hos dem! Allt fungerar klockrent och jag ser ingen anledning att blanda in fler. Ludvig Tornheden, "min" konsult är en klippa. Toppen att samarbeta med duktiga människor och det finns det gott om på Bonliva 🙂

Reply from Bonlivaneljä vuotta sitten

Tack för recensionen Marie. Vad glada vi blir över att höra hur fint samarbete du har med din kontaktperson Ludwig! Vi ser fram mot många fler år tillsammans.

Marie Andersson
2019-10-10 21:02
SH

Bra och snabb återkoppling som är mycket viktigt för mej.Har en super bra konsult Josefin hon är bara bäst kunnig och snabb med återkoppling glad och trevlig i bemötandet

Ulla-Britt Axelsson
2019-10-10 10:57
SH

Min konsult sedan 3 år är Josefine. Hon visar alltid ett engagemang i sitt jobb. Man blir inspirerad av hennes driv och energi. In för nya uppdrag ger och ser hon goda förutsättningar och möjligheter . Tillsammans med proffsiga medarbetare ger de snabb feedback . Hela Bonliva andas kreativitet och framåtanda . Det känns att man är en del av teamet.

Karina DiLucia
2019-10-10 09:07
SH

Jag har "konsultat" åt flera olika bemanningsföretag tidigare. Sedan flera år jobbar jag för Bonliva och jag är helnöjd med Bonliva.

Ragnar Asker
2019-10-10 00:56
SH

I have been employed over 5 years in the nursing consulting business. I have worked for Dedicare, Te Crea Care, Medcura and for Bonliva,Bonliva is the best company I have worked with thus far. My contact person is worth her weight in gold. Of course there are many other great team members at the company.It is very important to get good, fast and reliable intel when I am out on a mission. I feel that my contact person has been very perceptive, energetic and tried hard to find missions that suit my specific needs,and for that I am grateful. This has also allowed me to explore many parts of Sweden. The only downside I can think of is that Bonliva doesnt pay "Tjänstepension". On the other hand, you have the choice to invest that money to your own liking. I think that Bonliva has a more long term perspective on the different missions compared to other companies, if there are any problems in any way, I have always felt that they are very Quick to find solutions. 10-4

Anette Andreasson
2019-10-09 13:39
SH

Bra och snabb återkoppling. Hjälpsamma och professionella.

Robert Lindgren
2019-10-09 12:49
SH

Har enbart arbetat för Bonliva då de har mkt jobb inom psykiatrin . Har inte haft någon anledning att kontakta andra bolag då jag är mycket nöjd. Allt fungerar perfekt. God kontakt med företaget, tät uppföljning och möjlighet till flexibla lösningar som passar mig.

Monica Brofelt
2019-10-09 11:43
SH

Alltid ett trevligt bemötande och det finns inga problem. Allt går att lösa.. sedan handlar mycket om personkemin mellan sjuksköterskan och de som bokar in oss..

Irina
2019-10-09 09:45
SH

Jobbar med Bonliva nästan 4 år , aldrig haft behöv leta efter annat bolaget. Trivs mycket bra.

Eva Leander
2019-10-09 08:52
SH

Jättebra bolag . Ordning och reda. Trevlig personal

Jelena
2019-10-09 07:58
SH

Bolag i världsklass, är mer än nöjd och skulle aldrig kunna jobba för något annat bolag.

Daniela Pero
2019-10-09 07:21
SH

Ett proffsigt gäng som ser till hela tiden till att uppdragsgivare och arbetstagare är nöjda. Lyhörda till bådas önskemål, krav och behov. Hjälpsamma och trevliga, alltid med ett leende i rösten. Tack 10 ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Maiegun
2019-10-09 07:08
SH

Missade att ge bolaget 5 stjärnor vilket de är värda

Antonia Lundblad
2019-10-08 22:11
SH

Har jobbat för Bonliva i snart två år och fått utvecklas som sjuksköterska på ett helt annat sätt än tidigare. Min kontaktperson Lara är fantastisk med sitt engagemang och värme. Även om vi inte ses ofta finns hon alltid där för en. Har alltid fått snabb respons på frågor inför uppdrag och allt vad det innebär. Min sambo som är läkare jobbar också för Bonliva och vi brukar säga att av alla bemanningsföretag är Bonliva det som är mest hjälpsamma och snabba när det gäller att svara på frågor inför uppdrag, ordna boende, löneutbetalning och alla detaljer som skall flyta på när du arbetar som konsult. Kan dessutom inflika att Bonliva konsulter har gott rykte över hela landet!

Haris Velic
2019-10-08 20:19
SH

Har arbetat för Bonliva nu i ca 2 år och kan med stolthet säga att dem är det bästa bemanningsföretaget i landet. En arbetsgivare som tar hand om sina konsulter på alla möjliga sätt. Man blir verkligen uppskattad för sitt arbete vilket gör att man bara vill ge mer tillbaka. Bonliva är ett bemanningsföretag som tar hand om dig. Personalen är enormt trevliga, kunniga, professionella samt väldigt respektfulla. Vill framförallt höja min konsultchef Lara som är helt fantastisk. Hon har ett stort engagemang och uppstår det problem med något så löser hon det. Alla ni andra som jag också haft kontakt med angående löner, boende ,uppdrag etc , ni är helt underbara. Kan starkt rekommendera Bonliva till dig som blivande konsult. När du väl börjar, så kommer du inte vilja sluta att arbeta för dem. Gör som jag, förändra ditt liv och följ med Bonlivafamiljen.

Annie Carlsson
2019-10-08 19:55
SH

Så nöjd med min konsultchef, löneutbetalningar och allt runtikring. Bara positivt att säga!

Marie-Louise Glaving
2019-10-08 19:33
SH

Är sådär härligt nöjd med Bonliva. Min konsultchef Lara har en speciell plats hos mig men måste säga att alla som jag har haft kontakt med på företaget har levererat över förväntan och då känner jag typ 50 personer på företaget. Lättsamma och roliga som brinner för det de gör med hjärtat på rätta stället vilket är viktigt för mig. Det är jättebra på att matcha, lätta att få tag på, noggranna så väl som att förhöra sig om uppdraget som att ta referenser på dig som konsult. Ger mycket feed back vilket är kul. Sist men inte minst ordningsamma och snabba löneutbetalningar. Kan bara rekommendera Bonliva, jobbat för dem i typ 3 år.

Hanna
2019-10-08 19:13
SH

Har arbetat ca 1 år för Bonliva. Bra kontakt men konsulterna men tyvärr har jag fått byta ett antal gånger då dom slutat. Bra lön och uppdrag.

Gäst
2019-10-08 18:58
SH

Lovar guld och gröna skogar men har dåligt med uppdrag...Känner mig lurad..

Maiegun pettersson
2019-10-08 17:08
SH

Jag är glatt överraskad över hur man blir bemött och respekterad. Har nog aldrig haft en bättre arbetsgivare. Man får alltid kontakt och alltid hjälp när man såbehöver All personal är så hjälpsamma hela tiden Kan varmt rekommendera Bonliva som företag. Försök en gång och du kommer att stanna jag lovar

Inger
2019-10-08 15:13
SH

Väldigt nöjd med Bonliva som företag. Lara är toppen som konsultchef, seriös, trevlig och engagerad. Uppdrag, utbetalningar mm -allt fungerar utmärkt.

Anki Olofsson
2019-10-08 07:52
SH

kunnig personal, bästa vårdföretaget!! Fantastisk konsultchef som alltid stöttar och hjälper till <3

Elisabet Jonsson
2019-10-01 16:02
SH

fint bemötande mot mig som "nybörjare" inom hyr efter 19 år i landstinget, det slutade gott med en bra lösning för mig på privat VC i söderort. Jobbat 80 % sedan maj och kommer fortsätta året ut med förhoppningar om nya uppdrag efter det!

Reply from Bonlivaneljä vuotta sitten

Tack för din recension Elisabet! För oss är varje enskild konsults förutsättningar viktiga, så vi blir så klart extra glada över att din nya arbetssituation på vårdcentralen blev så bra.

Monika IVA
2019-09-28 18:30
SH

mkt bra konsultchefer svarar alltid även när det är kris o fick hjälp med möblering när jag flyttade till ny stad för uppdrag 👍

Sveinung
2019-09-27 11:02
SH

Jeg har jobbet for Bonliva siden 2018 og er veldig fornøyd med oppgavene jeg har hatt i Sverige. Har vært i Gøteborg, Lund og Uppsala og fikk fly hjem når jeg hadde ferie. Bare positivt å si!

Angelica
2019-09-27 06:33
SH

toppen bra upplevelse när jag jobbade VC i Kalmar i somras, hög lön o milersättning

Per Å
2019-09-26 16:37
SH

Har jobbat semesterveckor inom psykiatrin under flera års tid, har alltid gått smidigt. Lönen har ökat varje sommar. Smidig hjälp från ekonomi när jag haft frågor som underleverantör, det uppskattas.

Mahnaz
2019-09-26 12:41
SH

++++ är väldigt nöjd med min konsultchef o län , har varit på Bonliva de senaste 2 åren då ja bytte från landstinget . ska mycket till för att jag ska byta tillbaka , fick bland annat blommor på min födelsedag något som aldrig hade hänt på mitt förra jobb !!

Gäst
2019-09-23 22:30
SH

Inget att klaga på, jobbade över sommaren inom hemsjukvård, hade en trevlig konsultchef med bra uppföljningar, schysst schema och bra lön! Vad mer kan man önska?

SSK
2019-09-22 09:11
SH

Har arbetat för Bonliva på ett längre uppdrag under vinter 2018. Hade en timlön på 300 kr inkluderat semesterersättning + OB-tillägg, vilket är relativt lågt. Har dock enbart positiva erfarenhet av Bonliva utifrån att de fixade boende, ordna resor mm. Ett minus är att jag ej fick OB-ersättning när jag arbetade helg. Vilket jag inte upptäckte förrän jag tecknat avtal med dem. I övrigt som sagt enbart positiva erfarenhet och ett stort plus till att jag hade en drivande konsult som alltid fanns där när det var något.

Reply from Bonlivaneljä vuotta sitten

Tack för din recension! OB-ersättning betalas alltid ut alltid när du jobbar för Bonliva - kanske redovisas den annorlunda än du är van vid? Kontakta gärna marknad@bonliva.se så hjälper vi dig vidare med ärendet.

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo