Yritysluetteloon

Careisma

careisma-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Arvioi Careisma

Onko sinulla kokemusta työskentelystä Careisma:ssa? Auta muita antamalla arvostelusi!

Bemlo perustuu luottamukseen ja siihen, että annetut arvostelut ovat rehellisiä. Arvostele siis vain yrityksiä, joissa olet työskennellyt - kaikki hyötyvät! Ryhdymme aktiivisiin toimenpiteisiin estääkseen luokitusten manipuloinnin.

Jos sähköpostiosoitteesi on virheellinen, kommenttia ei julkaista.

Lähettämällä ilmoitat hyväksyväsi meidän ehdot.
Tietojasi ei jaeta Careisma:n kanssa.

Bilal
2023-09-04 11:45
NA

Väldigt nöjd med Careisma. Ansvariga är väldigt trevliga och lätt att samarbeta med.

Yubo
2023-08-25 07:21
SH

Hade uppdrag under sommaren och är väldigt nöjd. Gott bemötande och snabba svar. Konsulten Soraya var väldigt hjälpsam och stöttande. Rekommenderar starkt!

Nwaodu Ijeoma Felicia
2023-08-11 11:30
SH

Bra planeringsmetoder, när det gäller att placera arbetstider, extra 10 minuter över den normala stängningstiden på kvällarna för att arbetarna/personer kan hinna med bussar vid stängning av arbetet, dom har bra kommunikation och ansvariga

Isabell
2023-08-10 15:41
SH

Väldigt fint bemötande, tydlig och bra kommunikation. Hörde av sig flera gånger under arbetet och frågade hur det fick. Hjälpte mig så jag fick påminnelse om att lägga in arbetat tid.

Jenni
2023-08-10 07:46
SH

Jättenöjd med mitt uppdrag på Careisma och Laureta som alltid är trevlig och hjälpsam. Hoppas på fortsatt samarbete framöver.

Zorica
2023-08-10 06:37
SH

Har jobbat i flera år med Careisma. Pålitliga, seriösa, bra lön, snabb återkoppling, väldigt nöjd med min chef Laureta. Rekommenderar hjärtligt !

Hugo
2023-08-09 22:36
SH

Jobbat lite under sommaren och kan bara säga att allt har fungerat strålande. Mycket trevligt bemötande och engagerade under hela arbetstiden. Konsulten Soraya var lätt att nå och hjälpte vid frågor och bekymmer. Rekommenderar!

Vieras
2023-08-08 15:07
SH

Trevligt bemötande och snabb återkoppling genom alla kontaktvägar! Engagerade och hjälpsamma vid frågor och funderingar! Den enda nackdelen är att de ej erbjuder tjänstepension förrens efter 6 månader. Mycket bra intryck av Careisma som bemanningsbolag.

Maria
2023-08-08 07:32
SH

Har arbetat med Careisma i ett år och är jätte nöjd med Tijana och Lauretta som konsulter! De finns alltid nära till hands och ger stöd och hjälp oavsett omständigheter! Tackar och ser fram emot på framtida samarbete!

Nina
2023-08-07 15:53
SH

Väldigt nöjd med Careisma och min konsultchef Tijana! Ger alltid snabb återkoppling och har haft stort tålamod och engagemang för att hitta uppdrag som matchar mina krav och önskemål!:)

Nathalie
2023-08-07 15:31
SH

Tryggt, smidigt och säkert att arbeta genom. Tijana är alltid lätt och flexibel att nå.

Andrea Kiesbye Scholtyssek
2023-08-07 14:54
SH

Snabba på att svara, löser problem smidigt och enkelt. Matchar en på bästa möjliga arbetsplatsen. Är SÅ nöjd med mina veckor hittills och ser fram emot många fler! Laureta och Soraya var stöttande och nära till hands. Väldigt professionellt bemanningsföretag, rekommenderas starkt!

Amal
2023-08-07 14:49
SH

Jag är jättenöjd med att jobba med Tijana. Bra bemötande

Nada
2023-08-07 14:22
SH

Professionell och seriös bemanningsföretag som hjälper och stöttar genom hela uppdragsperioden. Tijna var min konsultchef som är verkligen en stjärna och som svarade på alla mina frågor och mail flitigt. Jättenöjd. Rekommenderar starkt.

Sofia
2023-08-07 13:44
SH

Fungerade hur bra som helst! Hade bra stöd och kontinuerlig kontakt med min konsultchef Julia. Bra lön. Kan verkligen rekommendera Careisma!

William
2023-08-01 15:07
SH

Jobbat lite extra nu under sommaren. Inga konstigheter, snabb återkoppling vid frågor. Är mycket nöjd!

Avura
2023-08-01 15:06
SH

Jag hade en jättebra konsult, Laureta. Hon var lätt tillgänglig och hjälpsam. Väldigt tillmötesgående med mina önskemål vad gäller schema. Kan absolut rekommendera och jag kommer definitivt jobba med dem igen

Kristoffer
2023-08-01 06:36
SH

Har arbetat för Careisma under sommaren och är mycket nöjd. God tillgänglighet, tydlighet och dialog. Glad över att ha haft Laureta som kontakt. Hoppas på framtida samarbete.

Sheima
2023-07-19 19:21
SH

Otroligt nöjd med Careisma, snabb och effektivt handläggning. Jag fick dessutom igenom mina krav på att arbeta endast vissa dagar i veckan då jag har småbarn hemma. Mycket nöjd 😌 Julia som är min konsultchef har varit mycket tillmötesgående och tillgänglig, otroligt trevlig tjej!

Nilo
2023-07-06 21:24
SH

Har bara positivt att säga om Careisma. Snabb återkoppling och engagerad konsultchef, tillmötesgående och ordnat allt till belåtenhet. Känner mig både trygg och uppskattad, tack!

S
2023-06-27 09:39
SH

Otroligt kompetent och kunnig konsultchef, svarar snabbt på alla mina frågor, stöttar och peppar! Mycket nöjd med avtalet jag signade också.

Monika
2023-05-02 09:59
SH

Har känt Laureta ett par år. När hon bytt till Careisma har samarbetet skett smidigt och vid funderingar fått effektiv återkoppling.

Sima
2023-04-25 13:28
SH

Har jobbat nu med careisma i ett par månader nu och jag rekommenderar det starkt. Min konsultchef Laureta har alltid funnits där när jag behövt det och haft ett oerhört fint bemötande! Kan inte bli bättre än så!

Sara B.
2023-02-26 15:32
SH

Jag har jobbat med Careisma i 4 månader och haft Tijana som konsultchef. Väldigt nöjd med Tijanas bemötande och engagemang gällande personalfrågor. Hon var lyhörd och försökte alltid hitta arbetspass som passade mina önskemål. Jag rekommenderar starkt Carisma. Mvh Sara

Selma
2023-02-22 14:38
SH

Jag är väldigt nöjd med Caresmia och mest nöjd med mitt samarbete med min konsultchef Julia som är alltid glad och trevligt , svarar snabbt . Jag har varit alltid nöjd med ersättning som jag fick 🌸🌷

Matilda
2023-02-18 10:24
SH

Har jobbat för Careisma 2 månader på ett uppdrag och jag har inget negativt att säga, allt har fungerat smidigt. Julia är tillgänglig och svarar alltid snabbt på frågor.

Lara
2023-02-17 13:47
SH

Alltid trevligt bemötande🙏🌷Det går att disskutera . 🌻

Fadwa
2023-02-14 13:31
SH

Är bara nöjd med Samarbetet med konsultchefen Tijana🥰

Sara
2023-02-14 10:41
SH

Har inte jobbigt länge inom bemanning men har hittills haft kontakt med konsultchef laureta som är trevlig, kunnig och stöttande. Endast positiva erfarenheter.

Veronika
2023-02-11 10:58
SH

Samarbete med Careisma går väldigt smidigt. Mycket bra kommunikation, snabba svar och fantastiskt bemötande.

Didi
2023-02-10 16:31
SH

Det har gått nio månader sen jag började jobba som bemanningssjuksköterska hos Careisma. Jag hade då ingen aning i vad jag hade gett mig in på. Konsultchefen är trevlig, hjälpsam och lyhörd. Jag tycker att allt har gått bra hittills och hoppas verkligen att det ska försätta gå bra. I början hade jag svårt att registrera mina arbetstimmar via konsultportalen men när jag bytte mobiltelefon funkar det som det ska. Careisma uppfyller mina kriterier och jag rekommenderar varmt❤️

Natacha
2023-02-09 18:06
SH

Har arbetat med Careisma i snart två år och vårt samarbete har varit bra. Konsultchef Laureta har alltid varit disponibel vid behov och haft bra kommunikation samt bra bemötande. Jag fick mycket stöd och uppmuntra då det var första gången att gå med på en lång uppdrag.

Ouldouz Garmroudi
2023-02-09 16:25
SH

Personalen på rekryteringsenhet har bra bemötande och det är lätt att kommunicera med de. Konsultchef Laureta är grym. Jag är mycket nöjd:)

Sara
2023-02-09 16:01
SH

Jag har kört via Careisma i 2 månader och har haft ett bra bemötande och grym konsultchef.

Rebecka
2022-12-17 06:37
SH

Jag har jobbat för Careisma ett tag nu och kan bara säga att jag haft positiva erfarenheter. Har Julia som konsultchef, snabb, trevlig, hjälpsam och gör att man känner sig sedd. Bra med uppdrag! Har inget att klaga på, är nöjd och glad över mitt samarbete med Careisma!

Javid
2022-12-16 18:10
SH

Jag är jätte glad att samarbeta med dig jag försöker göra min bästa till er och eras företag

Vieras
2022-12-16 07:02
SH

Bra bemötande från konsulten Julia. När väl uppdraget var klart flöt allt på mig bra. Rekommenderas!

Alpha Barrie
2022-12-15 21:08
SH

Att arbeta på Careisma är alltid en fröjd! Kommunikationen med Careisma är helt fantastisk, de skickar alltid uppdragen direkt och skriver på ett tydligt och lättförståeligt sätt! Personalen på Careisma bemöter mig alltid på ett trevligt och vänligt sätt, så man blir verkligen sugen på att arbeta för dem! Alpha

K.Ata
2022-12-15 16:53
SH

Jag har varit på olika bemanningsföretag. Cariesma är ny bemanningsföretag har jag börjat med nyligen, är lika nöjd med Cariesma. Min konsultchef Tijana och Laureta väldigt hjälpsam och svara på frågor väldigt snabbt. Trevligt och hjälpsam! Rekommenderas

Laura
2022-12-12 19:27
SH

Mitt första uppdrag som bemanningssköterska tog jag via carisma. Min kontaktperson Tijana är alltid snabb på att svara och har hög service. Trevlig och hjälpsam! Inte haft något att klaga på. Rekommenderas

Emil
2022-12-10 15:10
SH

Mina erfarenheter av Careisma har varit bra. Fint bemötande, trevliga, oftast tillgängliga. Hade ett uppdrag som var väldigt tufft med höga krav samt att jag inte hade mycket erfarenhet inom somatiken. Pratade med enhetschefen samt Careisma för att avboka passen. Laureta var trevlig och förstående, sade att det ändå var bra att jag prövade och fick sedan erbjudande att arbeta på äldreboende som passar mig mycket bättre i nuläget. Både Tijana och Laureta har bara varit supertrevliga mot mig. Det tackar jag för!

Sarah
2022-12-09 07:42
SH

Careisma är det värsta bemanningsföretaget jag arbetat på. Jag arbetade till en början via Careisma på några ströpass på olika äldreboenden. Allt började när jag blev lovad ett höstuppdrag som skulle sträcka sig hela hösten. Jag blev bokad av kunden och de ville att jag skulle börja omgående på heltid. Dagen efter jag blev tilldelad detta uppdrag och skulle skriva avtal, blev jag sjuk. Jag sjukanmälde mig från ett pass på ett av boendena jag arbetade på, varpå Laureta ringer upp mig och avbokar mig från det långa uppdraget med motivering ”jag vet inte om du kommer hålla på och sjukanmäla dig hela tiden senare så det känns osäkert att boka in dig”. Detta var min första sjukanmälan på Careisma. Jag kopplade in Vårdförbundet, varpå Laureta ändrar sin historia och menar att kunden själva avbokade mig för de inte hade behov längre. Kunden som alltså dagen innan ville att jag skulle börja omgående på heltid. Jag hade inte mer kontakt med Careisma trots Lauretas upprepade försök till att få mig att ta längre uppdrag hos dem. Hon erbjöd mig ett uppdrag på äldreboende för 420kr/h och hetsade mig till att säga upp mig från det andra företaget jag arbetar för, vilket jag inte gjorde. Jag ljög dock och sa att jag gjorde det, och då ändrade hon lönen till 350kr/h. Självklart blev det ett stort nej. Jag bokade till slut några pass på en geriatrikavdelning via dem för en lön på 400kr/h. När jag kommer till avdelningen är det en väldigt hemsk, patientfarlig plats där man konstant riskerade legitimationen. Avdelningen var en akutgeriatrisk avdelning, men det fanns inte ens alvedon eller antibiotika, inga rullatorer eller bladderscans. Avdelningen var endast bemannad med hyrsjuksköterskor från just Careisma. Det var ren misär och vi blev väldigt dåligt behandlade av vissa av personalen/ledningen på avdelningen. Jag och alla de andra sjuksköterskorna kontaktade konsultcheferna på Careisma för att göra dem uppmärksamma på hur dåligt vi hade det, utan gehör. Ingen av konsultcheferna på Careisma brydde sig om det vi sa. De sa att vi inte fick avboka våra pass pga uppsägningstiden. En dag när jag var på avdelningen får jag aggressiva sms från Laureta. Hon är fly förbannad över att jag berättat för en annan konsult att jag får 400kr/h. Alla de andra konsulterna fick 300kr/h. Laureta var förbannad över att jag inte ljög om min lön för att skydda dem från att konsulterna skulle begära mer. Jag valde då att avbryta mitt samarbete med Careisma för gott, och meddelade att efter jag arbetat mina inbokade pass ville jag inte ha med dem att göra mer då jag inte vill representera Careisma mer. Laureta frågar då om jag vill arbeta mina 7 resterande pass, och jag säger att jag gör det. Laureta frågar några dagar senare om jag vill boka ett till pass, samma dag. Jag tackar nej, då jag inte vill arbeta mer för dem. Därefter ser jag att hon har avbokat alla mina planerade pass, trots vår överenskommelse. Jag är återigen i kontakt med Vårdförbundet angående Careisma och ska stämma dem för mina obetalda pass. De har även avstått från att betala sjuklön till konsulter, se tidigare recensioner. Vårdförbundets ombudsman berättade att de haft kontakt med Careisma i tidigare ärenden, och att de varken är tillmötesgående eller lätta att ha att göra med. Tydligen har de fått väldigt många klagomål om Careisma. Många sjuksköterskor som ska/har slutat på Careisma pga hur vi blivit behandlade utan någon stöttning från konsultcheferna. Idag jobbar jag på två andra bemanningsföretag som är helt fantastiska, där respekt och trygghet är prio 1 för konsultcheferna. Till skillnad från Careisma, där de endast bryr sig om sin egen vinst. Careismas VD Laureta Gerguri har tidigare arbetat på Vårdkuriren, som bekant har rätt dåligt rykte. Efter denna recension förväntar jag mig långa, ilskna sms från konsultchefen med diverse hot likt andra konsulter fått. Förväntar mig även bortförklaringar på denna recension likt tidigare recensioner fått, innehållandes lögner. Hela min upplevelse av Careisma är fruktansvärd, och jag rekommenderar ingen att ingå någon form av samarbete med detta konsultföretag.

Mikaela Skatteboe
2022-11-14 15:18
SH

Är väldigt nöjd med Caresmia både för de jobben de hjälper mig få och för lönen de erbjuder, dock är jag mest nöjd med mitt samarbete med min konsultchef Tijana Popovic som är så galet bra! Hon svarar snabbt, är alltid hjälpsam och gör det där lilla extra som får än att verkligen känna sig uppskattad! Kan varmt rekommendera Caresmia till både mer och mindre erfarna sjuksköterskor och läkare då dem är så duktiga och smidiga att jobba med!

Smålänning
2022-11-10 13:27
SH

Ny inom bemanning. Mött Tijana som är den som har hand om mig. Jag upplever henne som arbetsam, tydlig och kunnig. Svarar snabbt på frågor. Ordnar saker och ting. Rak i kommunikationen. Hon frågar alltid hur jag mår.

Maria
2022-11-10 11:31
SH

Är nöjd med att samarbeta med Tijana. Finns alltid snabb svar samt återkoppling, man känner sig trygg. Har ingenting att klaga på!

Vieras
2022-11-10 10:48
SH

Väldigt nöjd med Careisma hittils. Har haft Tijana som konsultchef. En toppen och supertrevlig tjej som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Väldigt lösningsorienterad och tillmötesgående när det kommer till passändringar man behöver göra exempelvis. Inga problem med tidsrapporteringen eller löneutbetalningen. Och inga andra upplevda konstigheter för min del.

Vieras
2022-10-06 09:52
SH

Jag hade Tijana som konsultchef. Allt verkade som guld och gröna skogar i början. Jag skrev på ett avtal för ett privat boende, sa sedan upp mig från mitt fasta jobb. Ca två veckor innan mitt uppdrag skulle börja så hör Tijana av sig och säger att boendet dragit sig ur kontraktet, men att hon löst en plats i en annan kommun. Som kompensation skulle jag få milersättning. Det kändes rimligt. Uppdraget var väldigt bra. Jag blev sjuk i covid då det gick smitta på jobbet. När jag sedan ska kolla min lönespec så noterar jag att samtliga dagar jag varit sjuk, var karens. Hör av mig direkt, varpå jag får höra att jag inte arbetat vid den tiden i 14 dagar vilket gör att jag inte har rätt till sjukersättning. Det står ingenting om detta i mitt kontrakt och heller inget som sagts muntligt. Det spelar heller ingen roll om det hade stått i mitt kontrakt då detta strider direkt mot Lagen om Sjuklön (SFS nr: 1991:1047) paragraf 3. I och med detta, plus mycket därtill, valde jag att byta bolag. Careisma innebar för mig att läsa på mina rättigheter och strida kring mycket. Jag fick även själv ordna med min egna förlängning utan bolagets hjälp. De förmedlade alltså enbart jobbet och ville att jag skulle sköta all kontakt med kunden, själv. De tog högt arvode från mitt jobb, trots att de inte gjorde mer än att lösa jobbet. Högst oseriöst bolag där jag vet flera som också varit missnöjda eller fått ett oseriöst intryck. Tips till konsulter: välj bolag med kollektivavtal!

Reply from Careismavuosi sitten

Hej, Tråkigt att höra om din upplevelse! Kunderna anlitar bemanningsbolag vid exempelvis akuta behov och får de förändrade omständigheter i sin verksamhet innan uppdraget har börjat förbehåller de rätten att dra tillbaka sitt behov. Vi har fullföljt vårt jobb från vår sida och erbjudit dig motsvarande uppdrag med bättre villkor - både med bättre timersättning och reseersättning som kompensation. Om ditt avtal har sträckt sig längre än en månad och du insjuknande efter fjorton dagar ber vi dig vänligen att dubbelkolla din lönespecifikation då du garanterat har fått din sjuklön utbetald. Är ditt avtal kortare än en månad och insjuknandet inträffade före fjorton arbetade dagar har du inte rätt till sjuklön enligt Lagen om Sjuklön (SFS nr: 1991:1047) paragraf 3: 3 §  Är den avtalade anställningstiden kortare än en månad inträder dock rätten till sjuklön endast om arbetstagaren tillträtt anställningen och därefter varit anställd fjorton kalenderdagar i följd. Vi håller alltid god kontakt mellan kund och konsult innan, under och efter uppdragets gång för utvärdering, feedback och vid förlängningar. Vi förväntar givetvis inte oss att konsulten själv måste sköta kontakten med kunden men trivs man på uppdraget och har en god kommunikation med kunden och vill som konsult lyfta frågan om förlängning är det givetvis helt okej. Återigen, tråkigt att höra om din upplevelse och att detta missnöjet inte tidigare har framkommit direkt till oss eller din konsultchef för att vi ska kunna komma fram till en lösning och se till att du känner dig nöjd. Vi vill givetvis ständigt förbättras i vårt arbete så vid vidare synpunkter vänligen kontakta info@careisma.se :) Hälsningar, Teamet på Careisma

Martina
2022-09-27 16:22
SH

Fin hjälp och snabbt svar på frågor och funderingar! Rekommenderas ✨

Vieras
2022-09-21 19:45
SH

Ett fantastiskt bemanningsföretag, lätt att samarbeta och rekommenderar starkt!

Anonym
2022-09-16 12:22
SH

De som snackar om 5 stjärnor och liknande bullshit får fundera över ordentligt! Ett råd till alla: kolla upp avtalen och upphandlingarna ordentligt i god tid. Låt inte er lurade och utnyttjade! No more comments!

Jane
2022-09-15 10:05
SH

Både Careisma och Laureta är lätta att jobba med. Det är lätt och enkelt att få kontakt med Laureta. Både dag och kväll. Jag har dock inget annat bemanningsföretag att jämföra med men jag är nöjd.

Ida
2022-09-14 12:44
SH

Gott och smidigt samarbete. Korta, snabba kommunikationsvägar direkt till personlig handläggare Laureta.

Marigona
2022-09-14 12:35
SH

Careisma har hittils varit det bästa bemanningsföretaget. Aldrig några konstigheter med tidrapportering och lön och med Laureta som är en mycket tillmötesgående chefskonsult får de en uppenbar 5:a!

Mohammed
2022-08-26 13:07
LÄÄK

Är oerhört nöjd. Fick omgående hjälp av Laureta som har varit oerhört duktig och effektiv från start till slut. Jag kan med trygghet säga att jag nu endast kommer samarbeta med Careisma.

Layla
2022-08-17 08:08
SH

Careisma har gett mig friheten att få styra mitt arbetsliv själv. Det är ett seriöst företag som bry sig om sina anställda. Jag har en fantastisk konsultchef som heter Tijana, samarbetet mellan oss flyter bara på. Hon är lyhörd för mina önskemål och har sån fin bemötande. Rekommenderar Careisma.

Danya Kharshi
2022-08-09 14:57
SH

Mycket bra, tillmötesgående och trevlig konsultchef. Rekommenderar verkligen.

Geomana
2022-08-08 18:03
SH

Jag har verkligen haft ett bra samarbete med Careisma. Väldigt bra bemötande och tryggt. Laureta har varit tillgänglig och engagerad i mitt arbete. Jag är jätte glad och nöjd över att jobbat för Careisma och ser fram emot fler samarbeten!

Gerry boy
2022-06-29 21:03
SH

Jag är väldig nöjd och känner trygg att samarbeta med Careisma. Tijana som min kontakt person har alltid varit tillgänglig och hjälpsam. Jag är stolt över henne. Tack Careisma för den underbara upplevelsen.

Lisa josefsson
2022-06-28 10:28
SH

Otroligt nöjd med mitt val att bli hyrsköterska. Otroligt bra samarbete med Tijana. Alltid snabba svar och bra bemötande. Känner aldrig mig dum med alla mina frågor. Inget att klaga på helt enkelt!

Vieras
2022-06-16 09:11
SH

Är så nöjd med detta bemanningsföretag! Mille fanns alltid där när man hade funderingar och kontakten var alltid smidig och snabbt!

Lilly
2022-06-03 14:03
SH

Jättebra bemanningsföretag och trivs så bra. Mille finns alltid där, svarar snabbt, fixar uppdrag utifrån ens önskemål. Han frågar alltid om hur har jobbet går, om det känns bra eller något som är avvikande vilket är jättebra och viktigt. Mille är trevlig, glad person, lätt att samarbeta med och en bra lyssnare vilket är uppskattad. Glad att jag får samarbeta med Careisma och mille :)

Jonas
2022-05-30 14:15
SH

Efter många år som anställd tog jag steget till Konsultsjuksköterska, mkt tack vare Careisma med Tijana som min närmsta kontakt. Tycker dem verket bra, lyhörda och svarar snabbt på frågor och funderingar. 👍🏼

Amanda
2022-05-18 14:41
SH

Mycket nöjd med Careisma. Väldigt tillmötesgående och finns alltid tillhands om det är något. Väldigt mån att man trivs på sitt uppdrag vilket känns tryggt!

Lorena
2022-05-11 14:14
SH

Jättebra bra bemanningsföretag. Så nöjd med Laureta, finns alltid tillhands om det är något, har alltid ställt upp på att jag som sköterska trivs på mitt uppdrag. God samarbete och väldigt tillmötesgående. Väldigt fin, trevlig person att ha med att göra med. Alltid första hands val att samarbeta med🙏🏻👌

Anonym
2022-04-12 14:34
SH

Ingenting att rekommendera. Skumt företag & bedrövlig konsult!

Reply from Careismavuosi sitten

Hej, Eftersom du är anonym och det inte framkommer vad din negativa upplevelse grundar sig på kan vi inte se att du har arbetat eller varit i kontakt med oss. Kontakta oss gärna på info@careisma.se med dina synpunkter så lovar vi att se till att du känner dig nöjd :) Hälsningar, Teamet på Careisma

Syster Daniel
2022-04-04 17:17
SH

Jag har ingenting negativt att säga vad gäller verksamheten. El är fantastisk! Och lätt att ha att göra med. Är tacksam för den tid som varit och hoppas på vidare samarbete när jag kommer hem från Ukraina.

Pajtim
2022-03-30 19:54
SH

Jag bestämde mig nyligen för att ta steget och börja jobba som bemanningssjuksköterska och mycket kändes väldigt oklart tills jag kom i kontakt med Laureta på Careisma. Hon har varit tillgänglig från första början och är alltid lätt att nå när man undrar/funderar över något. Det känns och har känts tryggt från dag ett. Är väldigt glad över att jag kom i kontakt med konsultchefen Laureta som hjälpt mig väldigt mycket och hittat uppdrag utefter mina krav/behov med förmånlig lön. Jag ska nu påbörja mitt första uppdrag och rekommenderar starkt Careisma till mina sjuksköterskekollegor!

Mariana Redelius Skogman
2022-01-15 09:26
SH

Jag är stolt och överlycklig att träffa bäste konsult chef som tar hand om sina anställda med omsorg. Jag har jobbat många år för olika bemannigsföretag och fått ära att träffa Laureta som är mycket lyhörd,hjälpsam med tidrapporter och har förståelse när man drabbar av ett allvarlig situation hon är alltid tills hand ger stöd och uppmuntrar.Rekommenderar varmt Careisma för alla mina ssk. kollegor .Laureta du är bäst!Kommer aldrig mer byta företag och hoppas på ett bra vidare samarbete och med stolthet kan säga att jag jobbar för dig där tryggheten finns .Tack du rara Laureta du får den bästa medaljen i år .

Camilla Löfgren
2022-01-14 08:35
SH

Jag jobbar som usk och har varit i några bemanningsföretag men tycker Careisma är det bästa hittills, ofta kan man känna sig ensam o övergiven o att ingen lyssnar på dig som människa i bemannings företag, men i Careisma har iallafall jag haft väldigt bra kontakt o fått snabba svar från Laureta om jag undrat något, blivit sjuk eller stött på några andra oväntade hinder, känner mig trygg i hennes händer,detta är mitt första uppdrag för Careisma och har bara positivt att säga, så för mig får Careisma högsta betyg från mig 😀

Anonym
2022-01-14 07:51
SH

Väldigt duktig och trevlig konslutchef som alltid snabbt hjälper till och löser problem som kan uppstå. Laura är min konsult chef och jag har haft en jätte bra upplevelse på Careisma med henne.

jorgen gamroth
2021-12-22 11:08
SH

Careisma tar väl hand om sina anställda, gör alltid sitt bästa för att hitta uppdrag som passar mig bra. Laureta gör alltid lite extra för att allt skall fungera och är mkt lätt att arbeta med. Har jobbat för företaget och Laureta ett tag och har bara positiva erfarenheter.

Dahir
2021-12-06 10:47
SH

Har jobbat med Careisma senaste månaden. Duktigt och tydlig konsultchef Laura. Min upplevelse är smidigt att samarbeta och lyhörd för synpunkter och önskemål. Konkurrens kraftig löner och det bästa med allt är korta kommunikation vägar innan beslut. Jag önskar att flera än mig upptäcker att jobba med ett litet företag med stora drömmar och vision. Personligen kommer jag att samarbeta i framtiden med korta och långa uppdrag.

Omid
2021-11-24 15:28
SH

Jag är mkt nöjd med att arbeta för Caresma, Har Laura som konsultchef, bra samarbete, engagerade och återkopplar snabbt 👍👍

Ihuoma
2021-11-05 11:29
SH

Fantastiskt ledning och erfarna sköterska kollega. Väldigt tryggt att jobba med Careisma.

Anonym
2021-11-02 22:47
LÄÄK

Långtids samarbete med Laureta och rek varmt till övriga medarbetar. Tillmötesgående, bra tillgänglighet och en super trevlig tjej som jobbar hårt att uppdraget blir framgångsrik.

Anonym
2021-11-02 13:52
LÄÄK

Väldigt gott intryck, väldigt tillmötesgående och samarbetsvillig. Jag är mycket nöjd med bemötandet jag fått.

Zoja Stridh
2021-11-02 12:13
SH

Samarbetet med Careisma har varit mycket bra, allt praktiskt gällande boende, resor och uppdraget i sig har varit smidigt och effektivt! Vi har ett trevligt samarbete där jag känner mig respekterad, lyssnad på och blir alltid glatt och positivt bemött! Kan varmt rekommendera Careisma till andra sjuksköterskor!🌷

H.M.
2021-10-27 20:21
SH

Laureta är samarbetsvillig, tillgängling ofta, lyhörd och bra på att sätta snabba åtgärder, strävar efter bra och bekväm arbetsmiljö, att man mår bra, har empati och tänker på sina medarbetare.

Roozbeh Nateghi
2021-10-27 17:09
LÄÄK

Jag har haft ett väldigt bra bemötande. Snabba återkoppling och bra vägledning via careisma och min kontaktperson Laureta som ja kommer rekommendera till andra kollegor. Väldigt kompetent. Jag är supernöjd.

Hampus Gsaxner
2021-10-15 10:25
SH

Jag är väldigt nöjd med Careisma! Laureta som är konsultchef är lyhörd, samarbetsvillig, problemlösningsfokuserad och vill alltid sin medarbetare sitt bästa. En glad och frisk fläkt som kommunicerar bra jobb. Jag är väldigt nöjd!

Johan Larsen-Hydbom
2021-10-07 16:15
SH

Mitt samarbete med Careisma och Laureta som konsultchef har inte varit annat än utmärkt! Det har varit lätt att få tag på chefen när frågor dyker upp från min sida, förmånlig lön (bättre än vad andra vårdbolag erbjudit för samma updragstjänst). Det är underbart att ha en chef som jobbar FÖR och MED en :D

Najma
2021-10-07 15:13
SH

Lauretta är verkligen en ambitiös, driven och lösnings orienterad person som är alltid där för en. Lätt att kommunicera och samarbeta med. Jag är nöjd med våran samarbete.

Nicolae Gurau
2021-10-06 14:24
LÄÄK

Nybyggt bemanningsbolag, med lysande framtid,tack vare dess erfaren grundare, Laureta Gerguri,en hängiven person som envisar sig att lösa,på det bästa sättet,alla ärenden,även när uppkommer motsägande omständigheter,vilket blir som en ömsesidig vinst,för alla som är inblandade,i den hederliga processen som syftar på människans omhändertagande! NicolaeGurau,leg.läk. Huddinge,20211006

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo