Yritysluetteloon

Centralbemanning

centralbemanning-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Tietoja Centralbemanning

Teksti on otettu Centralbemanning:n verkkosivuilta

Centralbemanning AB är ett personligt och unikt företag som bemannar vården med sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor och övrig vårdpersonal runtom i Sverige. Till skillnad från många andra bemanningsföretag drivs Centralbemanning av specialistsjuksköterskor med intresse för service och god vårdkvalitet. Vi är en arbetsgivare som bryr oss, och brinner för sjukvården - precis som du! Genom vår bemanningsstrategi kan vi med vår kunskap matcha våra kunders kravprofiler med rätt kompetens och erbjuda marknadens högsta kvalitetsnivå, vilket skapar trygghet. Våra kunder finns inom stat, kommun och landsting samt bland privata vårdgivare av alla storlekar. Vi på Centralbemanning anpassar uppdragen individuellt efter dina önskemål, där du får en ersättning utefter din kompetens. 

Vår ambition är att alltid finnas till hands när vi behövs. För vår personal och för våra kunder. Vi är måna om att vårdtagaren, vår egen och sjukhusens personal ska ges bästa möjliga förutsättningar. Tillsammans med oss på Centralbemanning får ni tillgång till kompetent och vårdutbildad personal både vid akut och långvarig brist. Tveka inte med att höra av er till oss så berättar vi mer om vad vi har att erbjuda just dig!

Kuinka monta konsulttia työskentelee Centralbemanning?

+

Jos lasket kokopäiväiset konsultit, noin 4 konsulttia työskentelee kokopäiväisesti Centralbemanning:ssa. Tarkkaa lukumäärää on vaikea määrittää.
Lue lisää

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo