Yritysluetteloon

Centric Care

centric-care-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Tietoja Centric Care

Teksti on otettu Centric Care:n verkkosivuilta

För läkare

Jobba som bemanningsläkare

Behovet av resursläkare, hyrläkare eller stafettläkare har varit stort många år nu och det blir inte mindre. När du arbetar som läkare inom bemanning får du en rad fördelar som gör att många läkare och specialistläkare väljer detta arbetssätt.

Variation som låter dig utvecklas i din profession

Många av våra konsulter lyfter fram möjligheten att själv kunna styra över sin tid som en av de stora fördelarna med att jobba som resursläkare. En annan fördel är att du får möjlighet att se många olika arbetsplatser och på så sätt utvecklas i din yrkesroll.   Som läkare inom bemanning ges du också lyxen att fokusera på det kliniska och mindre på det administrativa.

Högre lön

Det är ingen hemlighet att du som hyrläkare får en högre lön och andra konkurrenskraftiga villkor. Hos Centric Care erbjuder vi bland annat ett unikt friskvårdsbidrag till alla våra anställda på upp till 4000 kr/år.

För sjuksköterskor

Centric Care erbjuder dig som är sjuksköterska eller specialistsjuksköterska spännande och givande uppdrag inom hälso- och sjukvården i hela Sverige och Norge, från söder till norr. Bemanningsbranschen erbjuder stora möjligheter för dig som vill bredda din erfarenhet eller ta ett nytt steg i karriären.

Att jobba som sjuksköterska eller specialistsjuksköterska hos Centric Care ger dig en möjlighet att få ett tryggt och flexibelt arbete där du kan fokusera på det kliniska och inget annat.  Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig uppdrag som passar både när det gäller uppdragslängd, kompetens och geografi.  När du jobbar som bemanningssjuksköterska har du också möjlighet att prova på många olika arbetsplatser vilket gör att du utvecklas in din yrkesroll.  Som bemanningssjuksköterska hos Centric Care kan man välja mellan  fast- eller behovsanställning.

Fastanställd bemanningssjuksköterska

Söker du tryggheten i en fast anställning i kombination med goda lönevillkor och friheten att själv styra över din tid? Som fastanställd sjuksköterska hos Centric Care får du tryggheten i en månadslön, rätt till ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, HLR-repetitioner, ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr/år, en personlig kontaktperson och uppskattade personalsammankomster.  Som fastanställd får du också förtur till möjligheten att vara på en och samma arbetsplats under långa perioder.

Jobba för att leva - inte tvärtom

Som sjuksköterska hos Centric Care kommer du att känna att vi bryr oss om dig, förstår och respekterar att du har ett annat liv än bara jobbet. Det är därför vi alltid anpassar uppdragen individuellt utifrån dina önskemål.  Du får en egen kontaktperson hos oss som ser till att du tilldelas uppdrag som går i linje med dina önskemål. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder sjuksköterskor som är engagerade, glada och flexibla på arbetet. Det är så alla inblandande drar vinstlotten och du får hjälp med livspusslet.

Kuinka monta konsulttia työskentelee Centric Care?

+

Jos lasket kokopäiväiset konsultit, noin 98 konsulttia työskentelee kokopäiväisesti Centric Care:ssa. Tarkkaa lukumäärää on vaikea määrittää.
Lue lisää

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo