Yritysluetteloon

Colivia

coliva-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Tietoja Colivia

Teksti on otettu Colivia:n verkkosivuilta

Colivia är Sveriges största digitala vårdbemanningsbolag för läkare, sjuksköterskor, undersköterskor samt fysio - och arbetsterapeuter. 

Vi på Colivia arbetar för att hitta smarta digitala lösningar som effektiviserar bemanningsprocessen och gör livet lite enklare för dig som konsult. Vi ger dig möjlighet att arbeta mer flexibelt när livet kräver det och ser till att du känner dig trygg på resan. Du kan själv välja om du vill arbeta heltid, deltid eller ta enstaka pass. Colivia-appen ger dig en överblick över alla aktuella vårduppdrag och du kan direkt ansöka till de uppdrag som intresserar dig. För att göra användningen så smidig som möjligt har vi samlat allt på ett och samma ställe. 

I Colivia-appen kan du: 

  • Söka och filtrera på tusentals uppdrag

  • Bli matchad med uppdrag utifrån din tillgänglighet och dina preferenser 

  • Chatta med en konsultchef

  • Se allt kring din bokning, så som schema och ersättning 

  • Rapportera dina arbetade timmar 

Vi hjälper dig som konsult att skapa ett attraktivt CV och finns även med som stöd när du är ute på din arbetsplats. Som konsult hos Colivia får man alltid: Marknadsmässig ersättning, bra förmåner, en personlig konsultchef, löpande uppdragsrekommendationer och mycket mer

Ladda ner Colivia-appen gratis i App store eller Google Play

Kuinka monta konsulttia työskentelee Colivia?

+

Jos lasket kokopäiväiset konsultit, noin 150 konsulttia työskentelee kokopäiväisesti Colivia:ssa. Tarkkaa lukumäärää on vaikea määrittää.
Lue lisää

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo