Yritysluetteloon

Continuum

continuum-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Tietoja Continuum

Teksti on otettu Continuum:n verkkosivuilta

Våra värderingar

Vår framgång utgår alltid ifrån våra värderingar i vårt arbete och våra framsteg gör vi alltid tillsammans med våra medarbetare och kunder. Allt bygger på grundvärderingen och visionen att ”ta hand om människor”.

Inkluderande - vi har plats för alla människor, oavsett bakgrund eller förutsättningar. Vi behandlar människor med öppenhet och respekt.

Vårt mål är att vara engagerade, inkluderande, ansvarsfulla och bidra till en ”hälsosam galenskap”. Vi är mycket måna om vår personal och vill att de ska ha kul på jobbet!

Engagerade - innebär att vi alltid sätter individen i fokus. Vi är engagerade och samarbetsvilliga och går den extra milen för att hitta den bästa lösningen.

Ansvarsfulla - du kan lita på oss. Vi följer etiska riktlinjer i hanteringen av myndighetskrav, lagar och avtal. Vi är en professionell och seriös arbetsgivare och affärspartner.

"Hälsosam galenskap" - vi har en positiv inställning och uppmuntrar till att ha roligt på jobbet. Vi tänker utanför boxen, uppmuntrar till kreativa lösningar och utövar "hälsosam galenskap" i vårt arbete.

Kuinka monta konsulttia työskentelee Continuum?

+

Jos lasket kokopäiväiset konsultit, noin 50 konsulttia työskentelee kokopäiväisesti Continuum:ssa. Tarkkaa lukumäärää on vaikea määrittää.
Lue lisää

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo