Yritysluetteloon

Cura Connect

cura-connect-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Työt
Uusi!

Arvioi Cura Connect

Onko sinulla kokemusta työskentelystä Cura Connect:ssa? Auta muita antamalla arvostelusi!

Bemlo perustuu luottamukseen ja siihen, että annetut arvostelut ovat rehellisiä. Arvostele siis vain yrityksiä, joissa olet työskennellyt - kaikki hyötyvät! Ryhdymme aktiivisiin toimenpiteisiin estääkseen luokitusten manipuloinnin.

Jos sähköpostiosoitteesi on virheellinen, kommenttia ei julkaista.

Lähettämällä ilmoitat hyväksyväsi meidän ehdot.
Tietojasi ei jaeta Cura Connect:n kanssa.

Cornelia A.Th
2023-12-06 10:55
SH

Mycket nöjd hittills medCura connect och konsultchef Alain som verkar öppen och ärlig, snabb i sina återkopplingar, flexibla i lönesättning, mycket trevligt att prata med och han verka veta vad han snackar om. Ser fram emot ett gott samarbete framöver

Sebastian
2023-09-25 09:32
SH

Måste ge en stor eloge till Alain på Cura Connect. Alltid trevlig och tillmötesgående, transparent och hjälpsam. Man känner sig väldigt väl omhändertagen som konsult, och han hjälper alltid till med att hitta en lösning. Känns extra tryggt när man har sitt första konsultuppdrag och blir bemött så bra. Rekommenderar verkligen Cura Connect!

Abdi
2023-07-01 14:09
LÄÄK

Träffade Alain och Max på Medrekmässan först och jag fick ett gott intryck direkt. Ingen sales pitch utan de ville lära känna mig som person och läkare. Det dröjde inte länge innan jag tog kontakt med Alain. Han var mycket professionell med ett bra gehör för mina förslag och synpunkter. Dessutom var hans professionalism i att upprätthålla effektiv kommunikation under hela rekryteringsprocessen och uppdatera mig under varje steg verkligen berömvärt.

Daniel
2023-05-02 21:23
SH

Fick ett gott första intryck om Cura Connect, blev bemött av Alain Ndikumana som givit mig en professionell introduktion. Detta har gjort mig mer engagerad och intresserad att arbeta tillsammans med Cura Connect.

Mao
2023-01-30 21:00
LÄÄK

Jag har jobbat några år med Cura Connect och jag kan bara varmt rekommendera bolaget till mina läkarkollegor och sjuksköterskor! Alltid ett proffsigt och varmt bemötande! Har haft flera handläggare och de har alla varit i kontakten strukturerad, saklig, vänlig och hjälpsam. Alltid snabb återkoppling och alltid hjälpsamma. Man känner sig trygg när man går ut på nya uppdrag då man vet att man får det stöd man behöver för att lyckas i ens yrke. Ersättning för både arbete och resor betalas alltid ut i tid! Rekommenderar varmt Cura Connect!

Begard
2023-01-24 21:01
SH

Jag är väldigt nöjd med Cura connect. Underbar och tydlig bemötande av Max Nerdal.

Milton
2023-01-24 20:24
SH

Allt fungerar väl, jag är nöjd med Cura Connect. Trevligt bemötande och snabb återkoppling vid frågor av Max Nerdal.

Julia
2023-01-23 14:11
SH

Väldigt nöjd med Cura Connect och min kontaktperson Max Nerdal. Tydlig och behaglig kommunikation, inlyssnande och smidiga inbokningar.

Ange Marie
2022-12-09 14:57
SH

mycket tacksam och glad! har blivit välomhändertagen av min consultant Alain Ndikumana! det gick så fort med honom!

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo