Yritysluetteloon

Doc Care

doc-care-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Tietoja Doc Care

Teksti on otettu Doc Care:n verkkosivuilta

Om oss

Doc Care är tillsammans med systerföretagen Svensk Närsjukvård och Ofelia Vård en del av Skandinavisk Hälsovård Group.

Doc Care grundades år 2000 och vår affärsidé är att tillhandahålla läkare med mycket god medicinsk och social kompetens till behövande sjukvårdsinrättningar. Doc Care är ett helägt dotterbolag i Skandinavisk Hälsovård Group som idag är en av Sveriges ledande bemanningskoncerner.

Skandinavisk Hälsovård Group växer stadigt och vi driver över 100 läkarlinjer runt om i Sverige. Vi tillhandahåller i läkare och sjuksköterskor till vårdgivare i hela Sverige. Våra kunder finns såväl inom den offentliga sektorn som bland privata vårdgivare. Vi har ramavtal med samtliga regioner i Sverige. Detta kompletterat med ett stort antal avtal med privata vårdgivare gör att vi kan erbjuda en intressant mix av uppdrag för den som väljer att arbeta för oss.

Skandinavisk Hälsovård Group ägs av Falck Group. Tillsammans med Falcks övriga vårdbemanningsbolag Activ Care ingår vi därmed i den största vårdbemanningskoncernen i Norden.

Kuinka monta konsulttia työskentelee Doc Care?

+

Jos lasket kokopäiväiset konsultit, noin 19 konsulttia työskentelee kokopäiväisesti Doc Care:ssa. Tarkkaa lukumäärää on vaikea määrittää.
Lue lisää

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo