Yritysluetteloon

Doktorsjouren Nordic

doktorsjouren-nordic-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Tietoja Doktorsjouren Nordic

Teksti on otettu Doktorsjouren Nordic:n verkkosivuilta

Vårt uppdrag

Med Doktorsjouren som samarbetspartner kan du känna dig trygg, oavsett om du är läkare, sjuksköterska eller beställare. Vi har en lång erfarenhet av branschen och drivs av visionen att kunna skapa en mer jämlik, professionell och värdig vård. Vi vet att inhyrda läkare och sjuksköterskor idag är en viktig komponent för att kunna lösa bemanning av vårdpersonal, men vi vet också att branschen skulle kunna vara mer transparent, rättvis och trygg.

Hos oss får både vårdgivare och konsulter ett personligt omhändertagande utöver det vanliga.

Vårt arbetssätt På Doktorsjouren har vi flera års erfarenhet av vårdbranschen och vi har valt att arbeta nischat, vilket innebär att vi har olika specialiserade team som arbetar mot olika specialitéer. Detta innebär att våra konsultchefer och områdesansvariga med sitt breda kontaktnät internt har mycket goda kunskaper om sitt specifika område och på så sätt bygger de långsiktiga relationer.  Vi är ISO certifierade inom både Kvalitet och Miljö och har försäkringar som svarar mot Kompetensföretagens Allmänna Bestämmelser.

Kuinka monta konsulttia työskentelee Doktorsjouren Nordic?

+

Jos lasket kokopäiväiset konsultit, noin 52 konsulttia työskentelee kokopäiväisesti Doktorsjouren Nordic:ssa. Tarkkaa lukumäärää on vaikea määrittää.
Lue lisää

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo