Yritysluetteloon

Flexcare

flexcare-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Tietoja Flexcare

Teksti on otettu Flexcare:n verkkosivuilta

Vi på FlexCare har över 11års erfarenhet av professionell vårdbemanning

Vårt arbetssätt bygger på kompetens, förtroende, kvalitet, flexibilitet, relationer och extra mervärde för våra kunder och konsulter.

FlexCare erbjuder professionell vårdbemanning och rekrytering. Det unika med oss är att vi även erbjuder kunderna ledningsstöd i form av konsulttjänster inom management, affärsutveckling, marknadsföring och controlling. Vår långa erfarenhet inom dessa områden hjälper oss att se helheten och ger kunderna unika mervärden. Vi utgår alltid från en rimlig prissättning och strävar efter högsta möjliga kvalitét.

Vi tar väl hand om våra läkare och sjuksköterskor, erbjuder dem ett bra boende och bra arbetsvillkor för att minimera störningar i arbetet. Viktigast av allt är att vi jobbar mycket med sunda värderingar där vi sätter patienter framför allt. Bland annat är vi första och enda bolaget i branschen som infört vinsttak i våra avtal och vi är ett av de snabbast växande bolagen i branschen.

Under våra uppdrag stöttar vi dig oavsett vad som händer. Bekvämt boende ordnas av oss vid behov och vi är tillgängliga på jourtelefonen efter arbetstid. Vi följer upp och har en dialog under och efter uppdraget för att kunna fånga upp eventuella förbättringsförslag eller problem som kan dyka upp.

Vårt önskemål är att du ska hålla oss uppdaterade gällande dina önskemål och ledigheter så ska vi jobba aktivt för att hitta uppdrag som passar överens med det du önskar.

Vi erbjuder alla våra sjuksköterskor och läkare årlig genomgång där vi går igenom skatteregler, deklarationsavstäming och andra relevanta frågor som kan dyka upp.

Kuinka monta konsulttia työskentelee Flexcare?

+

Jos lasket kokopäiväiset konsultit, noin 25 konsulttia työskentelee kokopäiväisesti Flexcare:ssa. Tarkkaa lukumäärää on vaikea määrittää.
Lue lisää

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo