Yritysluetteloon

Helsebemanning

helse-bemanning-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Tietoja Helsebemanning

Teksti on otettu Helsebemanning:n verkkosivuilta

Helsebemanning AS

är ett norskt företag med kontor i Hammerfest, Lillehammer, Oslo, Uppsala, Karlskrona, Borlänge, Saxtorp och Örnsköldsvik. Vårt bemannings- och rekryteringsteam består av konsulter med god hälsobakgrund, HR-utbildning, lång branscherfaring och lokal anslutning. 

Professionalism

Helsebemanning AS har professionella rekryterings- och bemanningslösningar riktade till hälso- och vårdsektorn. Våra konsulter har tillhandahållit och rekryterat specialläkare, läkare och sjuksköterskor i totalt 86 år.

Vi levererar sjuksköterskor och läkare till sjukhus, kommuner och olika institutioner i Skandinavien.Vår stadiga tillväxt innebär att vi ständigt ingår nya avtal runt Skandinavien, vilket ger dig ett brett utbud av uppdrag och uppdrag. Vi vill vara en bra arbetsgivare för dig och göra mycket för att anpassa uppdrag efter dina önskemål och behov. Om du vill ha nya erfarenheter, nya färdigheter och gynnsamma lönevillkor, vänligen kontakta oss. 

Kuinka monta konsulttia työskentelee Helsebemanning?

+

Jos lasket kokopäiväiset konsultit, noin 80 konsulttia työskentelee kokopäiväisesti Helsebemanning:ssa. Tarkkaa lukumäärää on vaikea määrittää.
Lue lisää

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo