Yritysluetteloon

Klara Kompetens

klara-kompetens-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Tietoja Klara Kompetens

Teksti on otettu Klara Kompetens:n verkkosivuilta

Ta makten över ditt arbete, bli konsult hos oss på Klara. Vill du inte ta steget fullt ut och lämna en fast anställning, kan du välja att bli garantianställd. Du är också välkommen att arbeta som underkonsult.

Fritt på många sätt

Friheten är en av fördelarna våra sjuksköterskor uppskattar mest. Korta inhopp eller längre uppdrag, du väljer det som bäst passar din livssituation. Föredrar du tryggheten som garantianställd har du fortfarande mycket att säga till om vad gäller din tid.

Du utvecklas och har konkurrenskraftig lön

Du utvecklar din kompetens, får nya erfarenheter och utvidgar ditt kontaktnät när du arbetar som uthyrd konsult genom Klara. Oavsett om du går på timme som konsult, är garantianställd eller underkonsult, får du konkurrenskraftig ersättning.

Personlig kontakt som går den extra milen

En av våra erfarna konsultchefer blir din personliga kontakt och högra hand hos Klara. Du får hjälp med allt från tips om intressanta uppdrag till att boka resor och ordna boende. Och du kommer att upptäcka att din konsultchef gärna går en extra mil för din skull.

Trygg arbetsgivare

Hos Klara kan du vara trygg med att det finns kollektivavtal och alla nödvändiga försäkringar, plus att det är ordning och reda på semesterersättning och pension. Vi är auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen och granskas varje år.

Kuinka monta konsulttia työskentelee Klara Kompetens?

+

Jos lasket kokopäiväiset konsultit, noin 122 konsulttia työskentelee kokopäiväisesti Klara Kompetens:ssa. Tarkkaa lukumäärää on vaikea määrittää.
Lue lisää

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo