Yritysluetteloon

Medlease Nordic

medlease-mordic-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Tietoja Medlease Nordic

Teksti on otettu Medlease Nordic:n verkkosivuilta

medlease ett rekryteringsföretag som arbetar fördomsfritt och kompetensbaserat.

Många företag måste anstränga sig för att arbeta fördomsfritt och kompetensbaserat. De måste repetera diskrimineringslagen och ta fram särskilda PM för att klara sin verksamhet.

medlease skulle inte överleva en dag utan att ha det som en naturlig del av verksamheten att arbeta fördomsfritt och kompetensbaserat. Diskrimineringslagen tar bland annat upp kön och hur skulle det se ut om vi diskriminerade kvinnor som står för cirka 90-100% av arbetsgruppen? Hur skulle hälsa- och sjukvården se ut om vi inte brann för att hjälpa människor oavsett vart de kommer ifrån eller ser ut?

Genom vår objektiva och kompetensbaserade rekryteringsprocess hittar vi rätt kompetens och nya stjärnor som andra inte ser. Det bidrar till en bättre affär, mångfald, högre innovationstakt samt färre felrekryteringar och diskriminering i er organisation.

medlease står aldrig stilla

Vi låter alltid den bästa idén vinna och granskar kritiskt våra egna processer för att ständigt utvecklas till det bättre. Allt för att rekrytera de personer och stjärnor som har störst framtida potential att lyckas bäst i er organisation.

Vi vet att varje rekrytering och stjärna är unik. För att lyckas krävs det något utöver det vanliga. Det är skälet att våra rekryterare arbetar nära dig för att hitta medarbetare med rätt kompetens och störst framtida potential.

Att vi samtidigt bidrar till ökad mångfald i er organisation är vi stolta över – det stärker ert varumärke och tillsammans bygger vi långsiktiga affär.

Kuinka monta konsulttia työskentelee Medlease Nordic?

+

Jos lasket kokopäiväiset konsultit, noin 2 konsulttia työskentelee kokopäiväisesti Medlease Nordic:ssa. Tarkkaa lukumäärää on vaikea määrittää.
Lue lisää

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo