Yritysluetteloon

Medlink

medlink-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Arvioi Medlink

Onko sinulla kokemusta työskentelystä Medlink:ssa? Auta muita antamalla arvostelusi!

Bemlo perustuu luottamukseen ja siihen, että annetut arvostelut ovat rehellisiä. Arvostele siis vain yrityksiä, joissa olet työskennellyt - kaikki hyötyvät! Ryhdymme aktiivisiin toimenpiteisiin estääkseen luokitusten manipuloinnin.

Jos sähköpostiosoitteesi on virheellinen, kommenttia ei julkaista.

Lähettämällä ilmoitat hyväksyväsi meidän ehdot.
Tietojasi ei jaeta Medlink:n kanssa.

Anonym
2024-05-08 10:29
SH

MEDLINK Här vill jag dela med mig av en erfarenhet angående en rekommendation jag gjorde av en distriktssköterska till företaget Medlink, som resulterade i en bokning där jag förväntades få ersättning. Tyvärr har det nu uppstått problem och jag ser inte längre att jag kommer att få den utlovade ersättningen. Dessvärre har en kollega också hamnat i samma situation efter att ha rekommenderat en sjuksköterska till samma bolag. Efter dessa händelser är min rekommendation att undvika att rekommendera detta bolag. Känner mig besviken.

Victoria
2022-08-29 14:56
SH

Har jobbat för Medlink i några månader och har bara positivt att säga om min konsultchef Emelie. Alltid snabb att svara, återkopplar direkt, kunnig och kompetent. Tyvärr har det varit en del missar med lön osv vilket har skapat en del stress, samt lite problem med ett bolag Medlink har samarbete med. Men överlag är jag jättenöjd med Emelie- kan rekommendera henne varmt.

Torbjörn Öberg
2022-07-22 07:42
SH

Arbetat för många bemanningsföretag men Medlink är i särklass det bästa. Är det något problem så ordnar konsultchefen detta omgående. Dessutom är mon nuvarande konsultchef Viktoria mycket empatisk och stöttande. Rekommenderar Medlink å det varmaste!

Anonym
2022-03-18 01:04
SH

Dålig kommunikation och lönen skiljer sig stort jämfört med andra bolag, Medlink ligger mycket lägre. Kan inte rekommendera.

Anonym
2021-09-12 10:22
SH

Haft långt uppdrag med Medlink, dålig kommunikation, flera miss i lön, känns inte så tryggt heller ifall det händer problem under uppdraget.

Nina Appelhans
2021-04-22 17:38
SH

Service i världsklass ! Har arbetat på många bemanningsföretag och det är första gången jag skriver en recension, men känner mig tvungen att utmärka just detta bemanningsföretag ! Alla företag vill vara så bra som möjligt för sin personal , det är inget nytt, men Medlink lyckades bäst med det. Rekommenderar varmt just detta företag ! Min bokningsansvariga Frida, du är bäst !

My
2021-02-15 22:21
SH

Mitt första bemanningsuppdrag i Sverige och min konsultchef Isa (som redan är omnämnd här gånger flera) är kanonbra. Vad jag än funderar över tar hon sig an och det märks verkligen att hon anstränger sig. Trivs otroligt bra där jag jobbar och får regelbunden uppföljning. Även konsultcheferna sliter hårt emellanåt och här har det varit transparent när det varit som mest vilket värderas högt. Dem har inget kollektivavtal men det går fint att förhandla fram t.ex pension eller vad som nu önskas. Genuint, öppna kort och flexibilitet är tre ledord för Medlink enligt mig! Rekommenderas.

anette
2020-10-14 16:15
SH

fantastiskt bemötande och coachning , John måste vara den bästa av de bästa. 5/5

Stéphanie
2020-07-30 13:37
SH

Jag är snart färdig med mitt första uppdrag för Medlink. Min konsultchef Emelie har verkligen varit en klippa. Hon är trygg, lugn och har en tydlig och rak kommunikation vilket jag uppskattar. De fixade ett superbra boende och har varit stöttande genom hela uppdraget. Rekommenderar varmt Medlink!

Gäst
2020-02-02 10:47
SH

Alltid bra bemötande. "ordnar" snabbt. Lyssnar och tar hänsyn till mina önskemål och åsikter

Tarja Hellström
2020-01-19 16:17
SH

Hej! Kan rekommendera Medlink och konsultchef Frida är duktig och mycket behaglig som person. Bra lön också!

Sofie H
2019-12-21 11:02
SH

Jag har arbetat för flera bemanningsföretag tidigare men trivs otroligt bra hos Medlink där jag har varit ett par år nu. Framförallt för att min konsultchef är så otroligt bra och kunnig samt att allt flyter på så smidigt. När man är ute och jobbar är det en viktigt trygghet i att man har en noggrann, professionell och vettig chef som man kan vända sig till om det är något. Men som också hör av sig till en för att höra hur man mår och hur det går. Kan varmt rekommendera Medlink till er som inte jobbar där än.

Eva Jerlin
2019-11-28 05:17
SH

Jag har nu min tredje chef och de har samtliga varit fantastiskt uppmuntrande, stödjande och det känns absolut att de bryr sig om sin personal

Gäst
2019-11-21 15:27
SH

Tryggt och stabilt bolag, väldigt engagerade konsultchefer.

Kristin Jonsson
2019-10-04 16:00
SH

Suveränt bemötande & samarbete! Har jobbat åt Medlink i 6 månader på två olika sjukhus i landet. Känns alltid lika tryggt inför varje nytt uppdrag⭐️

Ida Jark
2019-10-03 21:23
SH

Helt otroligt Bemanningsföretag! Jag har nu gjort ett par uppdrag för Medlink. Aldrig några problem, dygnet runt kontakt med Min Otroligt Duktiga och Empatiske Konsultchef Isa, hon har ett engagemang, ordnar ALLT smed resor, boende, kostnader och jag behöver inte tänka på annat än att utföra mitt jobb. Bra lön och bra ordnat med ALLT praktiskt. Är jag inte nöjd med något, kan vara vad som helst egentligen ringer jag eller skickar ett sms och allt är fixat på ett litet kick! Den friheten och möjligheten att utvecklas som Medlink har gett mig, tror jag faktiskt, helt seröst, ALDRIG jag skulle kunna få NÅGON annanstans. Att dessutom ha en chef som behandlar mig med respekt, ger mig feedback (i varenda kontakt VI har får jag någon form av bekräftelse, i positiv bemärkelse) det trodde jag faktiskt inte jag kunde få uppleva som sjuksköterska. OM Du någonsin får möjligheten att jobba för Medlink, TA den! Du blir mer än nöjd!

Petra Lindeborg
2019-10-03 09:59
SH

Jobbat för medlink i 1.5år. Trivts toppen! Inga problem med något. Tydlighet och ärligt.

Carola Tegnér
2019-10-03 08:44
SH

I kontakten med Medlink och min konsultchef Frida, har jag känt mig trygg från allra första början. Samtalen är alltid positiva och peppande. Vid vissa perioder när det kan kännas lite tungt på det uppdrag jag är på, så får jag alltid stöd och förståelse. Känner att jag blir bekräftad i min tankegång och stöttad genom det engagemang hon förmedlar, vilket gör att man får ny energi. Frida uppdaterar mig fortlöpande på hur planen ser ut och stämmer av med mig vartefter uppdragen skall förlängas. Återkoppling på hög nivå och även trevliga samtal om måendet och livskvalitet. Känner mig alltid glad efter ett samtal med Frida, då hon har förmågan att förmedla positivitet. Är mycket nöjd med Medlink och 5 stjärnor till Frida!

Mia
2019-10-01 19:00
SH

Jag har just börjat arbeta för Medlink och det känns helt rätt! Min konsultchef Isa Alvbåge är en fantastisk person med ett stort engagemang. Jag kände mig sedd och uppskattad som aldrig förr, redan under vårt första samtal. Hon förmedlar en oerhörd trygghet och massor av positiv energi! Medlinks tre ledord stämmer helt överens med mina erfarenheter hittills!

Gäst
2019-10-01 12:02
SH

Jag har arbetat för Medlink i mer än 6 månader nu. Isa Alvbåge är min konsultchef på Medlink och hon är toppen! Hon är engagerad och lyssnar på mina önskemål. Hon tar hänsyn till hur mitt liv ser ut i övrigt. Bra lön och det är väldigt roligt att jobba när jag även blir uppskattad från Medlink och på de ställen jag arbetar. Rekommenderas!

Gäst
2019-10-01 10:16
SH

Trevliga konsultchefer, bra och roliga uppdrag. +++

Gäst
2019-09-25 16:09
SH

Kanonföretag, tyvärr har min konsult slutat. Väldigt bra betalt, tillmötesgående, personliga. Återstår att se hur det blir med den nya konsulten, men än så länge är jag fortsatt helnöjd.

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo