Yritysluetteloon

Omsorg och Behandling

omsorg-behandling-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Tietoja Omsorg och Behandling

Teksti on otettu Omsorg och Behandling:n verkkosivuilta

Omsorg & Behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag för landsting, kommuner och privata vårdgivare inom vård, omsorg & behandling. Vår framgång och effektiva bemanningslösningar bygger på att vi är engagerade, agerar professionellt och har högsta kvalitet av vårdpersonal.

Kollektivavtal

Omsorg & Behandling är medlem i Tjänsteföretagens Arbetsgivarförbund genom Almega och vi har gällande kollektivavtal för branschen. Bemanningsföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation för företag med verksamhet inom uthyrning, omställning och rekrytering.

Kvalité, trygghet och engagemang

Vi har en mycket låg personalomsättning vilket för oss är beviset på att våra anställda trivs hos oss. Detta leder också till en låg frånvaro och hög kontinuitet. Vi strävar alltid efter kontinuitet i bemanning av personal, vilket är positivt för kundens egen personal, vår personal samt vårdtagaren. Vår målsättning är att alltid leverera rätt vårdpersonal i förhållande till våra kunders krav, önskemål och behov. Vår personal är företagets allra viktigaste resurs och urvalet sker noggrant genom rekryteringsprocessen. Alla som söker uppdrag hos oss träffa vi för en personligintervju, vi kontaktar deras referenser, kontrollerar legitimationer och eventuella anmälningar eller pågående ärenden. Vi följer gällande lagar och regler och har fullt försäkringsskydd för våra anställda och erbjuder våra kunder kvalité, trygghet och professionell sjukvårdspersonal.

Kuinka monta konsulttia työskentelee Omsorg och Behandling?

+

Jos lasket kokopäiväiset konsultit, noin 153 konsulttia työskentelee kokopäiväisesti Omsorg och Behandling:ssa. Tarkkaa lukumäärää on vaikea määrittää.
Lue lisää

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo