Yritysluetteloon

Operationskonsulterna Stockholm

operationskonsulterna-stockholm-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Arvioi Operationskonsulterna Stockholm

Onko sinulla kokemusta työskentelystä Operationskonsulterna Stockholm:ssa? Auta muita antamalla arvostelusi!

Bemlo perustuu luottamukseen ja siihen, että annetut arvostelut ovat rehellisiä. Arvostele siis vain yrityksiä, joissa olet työskennellyt - kaikki hyötyvät! Ryhdymme aktiivisiin toimenpiteisiin estääkseen luokitusten manipuloinnin.

Jos sähköpostiosoitteesi on virheellinen, kommenttia ei julkaista.

Lähettämällä ilmoitat hyväksyväsi meidän ehdot.
Tietojasi ei jaeta Operationskonsulterna Stockholm:n kanssa.

Kerstin
2020-10-13 13:31
SH

Är fortfarande oerhört nöjd efter dryga 5 år med operationskonsulterna. Seriöst och personligt bemötande av bemanningspersonalen.

Per-Eric
2020-06-08 20:42
SH

Jag har arbetat för Operationskonsulterna i 2 år. Ett företag som har kvalitet i ständigt fokus. Den goda och alltid nära kontakten med koordinaterna på kontoret som sköter bemanningen är mycket värdefull när man är ute och jobbar som konsult, dom finns alltid nära i kontakt om det behövs och värnar alltid om att man skall ha det bra på sin placering. Även den korta beslutsväg med företagsledningen är också ett plus, man har alltid lätt att nå sina chefer. Den fantastiska "vi känslan" som byggts upp ger en samklang mellan oss som är konsulter och ett mycket bra samarbete mellan de olika yrkesgrupperna, op, anestesi samt usk. Den talande känslan är att företaget värnar om en och man blir sedd för den man är och sina kvaliteter gör det till en mycket trivsam roll som anställd.

Gäst
2020-06-08 17:46
SH

Detta är ett företag med trevliga och enkla att ha att göra med. Boendet har varit viktigt för mig och de ordnar boende med bra läge och bra pris. Kommunikationen sker mestadels via sms eller mail och ibland via telefon och de svarar snabbt. Men jag saknar den personliga kontakten en del.

Ritva
2020-06-08 14:34
SH

Bästa arbetsgivaren jag haft efter över 40 år som sjuksköterska. Bästa poäng. Omtänksam arbetsgivare som lyssnar på sin personal

Ingela
2020-06-04 12:44
SH

Operationskonsulterna är ett seriöst företag som tar väl hand om sina konsulter. De betalar pension, tjänstepension, försäkringar samt ett generöst friskvårds bidrag. Det finns en ambassadörs grupp som som består av konsulter som tillsammans med ledningen arbetar med aktuella frågor. Vi blir uppmuntrade att söka till olika utbildningar och kurser. Det anordnas flera trevliga träffar per år där vi alla konsulter kan träffas. Operationskonsulterna har korta beslutsvägar, vilket gör att det blir snabba återkopplingar.

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo