Yritysluetteloon

Prime care

prime-care-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Tietoja Prime care

Teksti on otettu Prime care:n verkkosivuilta

Vi söker alltid fler engagerade konsulter

Söker du nya spännande utmaningar med stor frihet och eget ansvar? Då är Prime rätt miljö för dig! Vår grundfilosofi är att det är engagerade och kompetenta människor som gör våra kunder nöjda. 

De egenskaper som vi värderar allra högst är engagemang, kreativitet och förmåga att agera med smidighet, uppfinningsrikedom och gott omdöme. För att våra konsulter ska vara maximalt engagerade och motiverade lägger vi mycket tid och kraft på att skapa ett gott arbetsklimat och att erbjuda stimulerande arbeten med stor frihet under eget ansvar. 

Våra konsulter är vår främsta styrka. Det är tack vare ert engagemang, professionella och effektiva arbetsinsatser som Prime är ett av landets snabbast växande bemanningsföretag. 

Vi har för närvarande cirka 200 aktiva konsulter inom vårdsektorn. Vi har ett omfattande nätverk med bland annat engagerade sjuksköterskor, medicinska sekreterare, undersköterskor och annan vårdpersonal. Erfarna proffs som sätter patienten i första rummet och förstår vikten av hög kvalitet och mänsklig värme.

Kuinka monta konsulttia työskentelee Prime care?

+

Jos lasket kokopäiväiset konsultit, noin 34 konsulttia työskentelee kokopäiväisesti Prime care:ssa. Tarkkaa lukumäärää on vaikea määrittää.
Lue lisää

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo