Yritysluetteloon

Sens Care

senscare-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Arvioi Sens Care

Onko sinulla kokemusta työskentelystä Sens Care:ssa? Auta muita antamalla arvostelusi!

Bemlo perustuu luottamukseen ja siihen, että annetut arvostelut ovat rehellisiä. Arvostele siis vain yrityksiä, joissa olet työskennellyt - kaikki hyötyvät! Ryhdymme aktiivisiin toimenpiteisiin estääkseen luokitusten manipuloinnin.

Jos sähköpostiosoitteesi on virheellinen, kommenttia ei julkaista.

Lähettämällä ilmoitat hyväksyväsi meidän ehdot.
Tietojasi ei jaeta Sens Care:n kanssa.

Anonym
2022-10-01 14:16
SH

otroligt dåligt bemötande och synnerligen otrevlig konsultchef. hon slutade och ersattes av en lika otrevlig människa. passa er, rekommenderas INTE!

Anonym
2022-03-31 21:38
SH

VD Malin, vill inte ge mej gällande kollektiv-avtal trots jag frågat efter det ett flertal gånger. Behöver ha det för att kunna stämma av jag får rätt OB-ersättning vid jobb på storhelger. Vänder mej därför till Almega som hon säger de är certifierade via. Ser på löne-utbetalning de alls inte följt avtalet, till min nackdel. När jag i mail påtalar detta, blir VD Malin obekväm och tycker att jag ställer mycket frågor på detaljnivå och hon ber mej vara lugn; - att de följer avtal. Blir alltså tvungen ägna mycket tid åt detta, räknar fram löne-utbetalning för löneutbetalning i tabellform antal timmar jag jobbat och vilka tider och den ersättning det ska ge, samt det jag fått. Får sedan en viss summa utbetald som inte stämmer, har fått ca 60% för lite av den summa som saknades. Hon kan inte redogöra för hur de räknat. Detta är skrämmande och jag förstår att hon "tystat ned andra konsulter" genom att bli otrevlig och maila att "det kommer många frågor från dej", var lugn med att du fått rätt lön, - men avtalet vill hon inte delge. Mycket märkligt agerande, dessutom av hon som är VD och dessutom i media går ut med att hon anser "alla bemanningsföretag bör vara anslutna till kollektiv-avtal" (som hon alls inte följer). VARNING, de får inte ens en stjärna.

karin Wilèn Gustafsson
2022-02-19 11:12
SH

Jättenöjd lön 1gg veckan ordning och reda följer mina önskemål gällande schema får svar snabbt vid problem

Gäst
2021-05-19 07:49
SH

Seriösa. Bra att ha med att göra. Har själv jobbat mest kortare uppdrag för dem. Lätta att kommunicera och ha kontakt med. Aldrig något problem med övertider etc. Har kollektivavtal. Har avtal med flera större vårdgivare vilket förstås inte genererar den generösaste lönen som sagt men ok. Se som alltid upp med vad du skriver på. exkl/inkl vad etc!

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo