Yritysluetteloon

Skandinavisk Hälsovård

skandinaviskhalsovard-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Tietoja Skandinavisk Hälsovård

Teksti on otettu Skandinavisk Hälsovård:n verkkosivuilta

För sjuksköterskor

Vi är ett bemanningsföretag för sjuksköterskor och annan vårdpersonal och fokuserar på kvalitet, tillgänglighet och service.

Efterfrågan på sjuksköterskor, både allmänsjuksköterskor och specialistsköterskor, är stor. Vi har alltid ett stort behov av medicinskt och socialt kompetenta sjuksköterskor som vill göra en insats. Vi behöver alltid ett stort nytillskott av sjuksköterskor för att täcka alla vakanser, både i primärvård, sjukhusvård och primärkommunal verksamhet.

För läkare

Vi är ett bemanningsföretag för specialister i allmänmedicin och andra specialiteter och fokuserar på kvalitet, tillgänglighet och service.

Vi inriktar vår läkarbemanning inom primärvården enbart på svenska offentliga och privata kunder.

Vårt mål är att utjämna skillnaderna i tillgänglighet och kvalitet i den svenska vården och därmed uppfylla Hälso- och sjukvårdslagens krav på lika vård. Vi ser det som en viktig uppgift att öka tillgången på läkare i Sverige, vilket även bidrar till förbättrad arbetsmiljö för de fast anställda läkarna.

Vi har alltid stort behov av medicinskt och socialt kompetenta läkare som vill göra en insats. Vi behöver ständigt ett nytillskott av läkare för att täcka alla vakanser i Sverige, både i primärvård och sjukhusvård.

Hos Skandinavisk Hälsovård får Du en personlig konsultchef och trygga anställningsförhållanden.

Kuinka monta konsulttia työskentelee Skandinavisk Hälsovård?

+

Jos lasket kokopäiväiset konsultit, noin 60 konsulttia työskentelee kokopäiväisesti Skandinavisk Hälsovård:ssa. Tarkkaa lukumäärää on vaikea määrittää.
Lue lisää

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo