Yritysluetteloon

Sveda & Värk

sveda-vark-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Arvioi Sveda & Värk

Onko sinulla kokemusta työskentelystä Sveda & Värk:ssa? Auta muita antamalla arvostelusi!

Bemlo perustuu luottamukseen ja siihen, että annetut arvostelut ovat rehellisiä. Arvostele siis vain yrityksiä, joissa olet työskennellyt - kaikki hyötyvät! Ryhdymme aktiivisiin toimenpiteisiin estääkseen luokitusten manipuloinnin.

Jos sähköpostiosoitteesi on virheellinen, kommenttia ei julkaista.

Lähettämällä ilmoitat hyväksyväsi meidän ehdot.
Tietojasi ei jaeta Sveda & Värk:n kanssa.

Elina
2022-07-22 20:43
SH

Har genom Sveda och värk tagit in mig i bemanningsbranschen och jag tycker att allt har gått superbra, har inget att anmärka på. Jag kommer att fortsätta arbeta med dem i höst och förhoppningsvis längre än så. Känner mig trygg och upplever dem som professionella och ärliga!

Ulla
2022-07-22 09:21
SH

Mycket nöjd. Trevligt, professionellt bemötande. Finns på plats för frågor och olika spörsmål. Angelägna om att det ska bli bra både för konsult och kunden. Känns att det är sjuksköterskor som äger och inte stort investeringsbolag. Rekommenderar varmt.

Jessie Selin-Eriksson
2022-07-21 14:15
SH

Ett företag som tar hand om sin personal och hjälper till oavsett tid på dygnet. Även jourtid får man tag i någon om det behövs. Snabb återkoppling och belöning för hårt arbete. Förtroendeingivande, anpassningsbara och trevliga! Personalvård är nyckeln till framgång i detta företag.

Mary
2022-03-24 18:35
SH

Rekommenderar starkt detta bemanningsföretag! Som sjuksköterska har jag bra dialog med min konsultchef som alltid ser till att jag får de uppdragen som passar mig, samt att hon hör av sig regelbundet för att se hur det går för mig på arbetsplatsen..man märker verkligen av att ägarna själv är yrkesverksamma ssk:or vilket är en stor fördel! Bästa företaget, och jag har inga planer på att byta företag 👍🏾😃

Yunus
2022-03-21 22:11
SH

Jag är väldigt nöjd med Sveda och Värk. Jag rekommenderar det bolaget till alla som är sugna på bemanning. Allt har gått supersmidigt och lätt från dag ett. Inga problem alls och har bara positiva saker att säga. Konsultchefen Stina är en stjärna. Alltid glad, positiv, superhjälpsam, fixar med allt, svarar snabbt, genuint bryr sig om att det ska gå bra för en. För mig är det viktigast för det ger en sån trygghet. Sen är jag nöjd med lönen också.

Marlene
2022-03-15 14:47
SH

Mitt första jobb inom bemanning och jag är riktigt nöjd med företaget. Professionella och tillmötesgående. Kontinuerlig uppföljning av hur det går för mig. Toppen! Rekommenderas!!

Britta Karlsson
2022-03-08 20:14
SH

Bästa stället jag jobbar med. Känner sig mycket uppskattad blir väl omhändertagen ringer ofta och hör hur det går för en på jobbet och hur man mår.

Kerstin
2022-03-08 12:56
SH

Bästa bemanningsföretaget jag jobbat för! Personlig och lyhörd kontakt och i särklass bästa ersättningen!

Anonym
2022-03-08 11:44
SH

Fint bemötande och snabbt återkoppling och engagerad. Jag har Stina som min konsult, väldigt hjälpsam och är snabb med återkoppling. Noggrann uppföljning om mitt mående och trivsel. Upplever bara positivt om Sveda & Värk bemanning. Jag varmt rekommendera

Liselott
2021-11-24 12:08
SH

Professionella, vänliga och kompetenta. Samarbetet har fungerat väldigt bra, jag är jättenöjd.

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo