Yritysluetteloon

Svensk Läkartjänst LILAB

svensk-lakartjanst-libab-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Tietoja Svensk Läkartjänst LILAB

Teksti on otettu Svensk Läkartjänst LILAB:n verkkosivuilta

SAMARBETA MED LILAB LILAB Doktor har varit aktivt inom läkarbemanning sedan 1990. Vi har möjlighet att erbjuda dig intressanta uppdrag inom både primär- och slutenvård, och är bra på att hitta många uppdrag med beredskap/jour. Naturligtvis har vi mängder med andra arbetsmöjligheter också, om du tycker att du gjort ditt inom jourverksamheten.

ORDNING OCH REDA Skatteverket har kontrollerat 115 bemanningsföretag och funnit att 2/3 gjort felaktigheter vad gäller inbetalning av skatt. Vi tillhör de företag som fått godkänt, det vill säga vi betalar sociala avgifter på förmåner som resa och boende – och det framgår av ditt lönebesked att så skett. Jobbar du för oss riskerar du inte att efteråt få problem med skattemyndigheten. Om du vill ha mer information och hjälp med att driva ditt eget företag, ta då kontakt med Jenny Sjögren på Hedera Ekonomi.

ARBETSMILJÖ Det är viktigt för oss att läkarnas arbetsmiljö och villkor är acceptabla, att man som läkare till exempel har möjlighet att få extra administrativ tid eller att man inte har orimligt många patienter inbokade.

Kuinka monta konsulttia työskentelee Svensk Läkartjänst LILAB?

+

Jos lasket kokopäiväiset konsultit, noin 57 konsulttia työskentelee kokopäiväisesti Svensk Läkartjänst LILAB:ssa. Tarkkaa lukumäärää on vaikea määrittää.
Lue lisää

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo