Yritysluetteloon

Vårdbron

vardbron-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Tietoja Vårdbron

Teksti on otettu Vårdbron:n verkkosivuilta

Vårdbron AB är ett bemanningsföretag som bemannar och rekryterar all form av vårdpersonal. Våra kunder är kommuner och privata aktörer. Vi har många års erfarenhet av bemanning inom sjukvård. Därför förstår vikten av kvalitet, service, kunskap och ödmjukhet. Vår vision är att hjälpa vården att hitta rätt person på rätt plats och samtidigt hjälpa till att bidra till livsviktig forskning.

Vårdbrons historia

Efter att ha arbetat i många år med vårdbemanning insåg vi att det finns utrymme för ett till bemanningsföretag som verkligen vårdar sina kund- och konsultrelationer. Ur den idén skapades Vårdbron AB.

För oss räcker det inte bara med att matcha rätt person för rätt arbetsplats. Vi vill hjälpa ännu fler i nöd!

Vår vision

Vår övertygelse är att vi kan hjälpa fler tillsammans. Därför kommer vi kontinuerligt att skänka bidrag till olika livsviktiga organisationer, för att dra vårt strå till stacken och bidra till en bättre värld.

Varför Vårdbron?

  • Alltid en personlig handläggare.

  • Smidigt system för tidrapportering- och intresseanmälan.

  • Egen konsultprofil.

  • För varje avslutad arbetsvecka skänker vi en del av vinsten till välgörenhet. Medan du tar hand om andra tar vi hand om dig.

Kuinka monta konsulttia työskentelee Vårdbron?

+

Jos lasket kokopäiväiset konsultit, noin 50 konsulttia työskentelee kokopäiväisesti Vårdbron:ssa. Tarkkaa lukumäärää on vaikea määrittää.
Lue lisää

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo