Yritysluetteloon

Svensk Vårdsupport

vardsupport-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Työt
Uusi!

Arvioi Svensk Vårdsupport

Onko sinulla kokemusta työskentelystä Svensk Vårdsupport:ssa? Auta muita antamalla arvostelusi!

Bemlo perustuu luottamukseen ja siihen, että annetut arvostelut ovat rehellisiä. Arvostele siis vain yrityksiä, joissa olet työskennellyt - kaikki hyötyvät! Ryhdymme aktiivisiin toimenpiteisiin estääkseen luokitusten manipuloinnin.

Jos sähköpostiosoitteesi on virheellinen, kommenttia ei julkaista.

Lähettämällä ilmoitat hyväksyväsi meidän ehdot.
Tietojasi ei jaeta Svensk Vårdsupport:n kanssa.

Kenneth M Forsberg
2023-03-10 14:30
SH

Jag började inom bemanning 2004. Jag är veteran på många sätt. Idag ringde ett annat bemanningsföretag mig. Vi har haft kontakt under ett par år. Vi pratade om arbetsplatser och om min erfarenhet av deras konkurrenter. Jag förklarade att Svensk Vårdsupport genom dess chef, är ärlig, noga, svarar på mail även på tider inga andra svarar. Han kommunicerar rakt och tydligt vilket innebär att vi tillsammans, kan vara flexibla för att lösa kundens behov. Konkurrenten tycker att jag borde lyfta fram Svensk vårdsupport här- givetvis har han rätt. Jag förklarade även för konkurrenten att där jag är just nu, finns behov, där är dessutom chefen klok och utmärkt på andra sätt, medarbetare från assistenter till Överläkare, jobbar i lag och har respekt för allas betydelse. Jag förklarade att min roll tenderar alltmer att bli bäst på att handleda, stötta, förklara för medarbetare, patienter och anhöriga samt för underläkare och att jag givetvis kommer att stötta en kollega som kommer som bemanning från dem.

J
2023-01-19 22:08
LÄÄK

Mycket nöjd läkare! Andreas Lindsjöö är alltid tillgänglig, vänlig, erbjuder konkurrenskraftig ersättning och hittar de bästa uppdragen utifrån mina behov. Arbetat med honom i drygt ett år och rekommenderat honom till flera kollegor som alla är nöjda. Fakturorna betalas alltid smidigt och i tid! Boendena har alltid varit topp!

Meghmik
2021-12-06 09:58
SH

Super nöjd sjuksköterska här! Johan Isberg är alltid snabb med att svara på sms samt samtal. Lätt att kommunicera med och är grym på att hitta de perfekta uppdragen som man föredrar. Johan är påläst om de olika uppdragen som finns tillgängliga och går ut med god information. Tusen guld stjärnor till Svensk vårdsupport 👏🏻

Winta Dawit Tesfamikael
2021-11-15 14:53
SH

Mycket nöjd sjuksköterska här! Försöker verkligen anstränga sig att hitta ett bra passande uppdrag även om man har ganska höga krav och inte är tillgänglig 24/7. Väldigt glad med att Johan Isberg som konsult chef, lugn och förståelig. Aldrig känt mig så trygg med annan företag som jag gör nu!

Kerstin
2021-07-10 09:38
SH

Aldrig mer svensk Vårdsupport.De betalar inte ut sjuklön trots att de är skyldiga att göra det.Har inga positiva erfarenheter av ***** som konsultchef.Dåligt bemötande och dåliga löner.

Rebecka Jensen
2021-03-01 13:27
SH

Världens bästa arbetsgivare, jag har aldrig trivts så bra någonstans som hos Svensk Vårdsupport. Speciellt med Johan Isaberg som chef

Margareta Borgvall
2021-02-16 15:39
SH

Arbetat i drygt 4 år och haft Johan Isberg som min konsult. Han har alltid varit tillgänglig för allehanda frågor. Svarar snabbt på sms/meil i stort sett dygnet runt kan inte ha haft en bättre support. Ett regn av Guldstjärnor är du värd stort tack Margareta. Borgvall

Urban Trygg
2021-02-14 09:32
SH

Arbetat för Svensk Vårdsupport i två år. Snabb och bra kommunikation med konsultchef Johan Isberg. Alltid tillgänlig på telefon eller mail. Svarar omgående. Är påläst om uppdragen och bra bollplank. Inget krångel.

KARIN L
2021-02-14 01:05
LÄÄK

Jag har jobbat som leg arbetsterapeut för Svensk Vårdsupport i närmare ett år nu. Jag har bara gott att säga om samarbetet med Johan Isberg och företaget. Jag har fått all den hjälp jag behövt, fått snabba svar på frågor och lönen har kommit punktligt.. :)

Gäst
2021-02-10 16:06
SH

Arbetat för Svensk Vårdsupport det senaste året. Finns bara gott att framföra. Håller vad dom lovar, allt sköts på rätt sätt och i rätt tid. Vänligt, flexibelt och professionellt bemötande av konsultchef Johan I. Kan varmt rekommenderas.

David
2020-11-02 08:30
SH

Har arbetat med tre olika företag i denna djungel. Svensk Vårdsupport uppfyllde mina förväntningar avseende att möta mina önskemål, flexibilitet, kompromisser, lön och tillgänglighet vid behov av support. Skulle önskat fasta kontaktuppgifter under jourtid, eftersom det kunde uppstå problem med boende eller akuta frågor kring arbetsplats under denna tid på dygnet. Jag rekommenderar detta företag varje gång någon pratar om att gå vidare till bemanning!

Angela
2020-10-04 12:41
SH

Jag känner mig trygg med att jobba för Svensk Vårdsupport. Min konsultchef Filip Ljunggren har alltid tid att lyssna, svara på sms och tillgodoser mina önskemål. Är ett tryggt bollplank för mig. Har rekommenderat Svensk Vårdsupport för mina vänner, andra stafetter och kommer fortsätta göra det. Så toppen nöjd👍🏼

Konsult sjuksköterska
2020-10-01 19:33
SH

Jag har haft långa uppdrag för vårdsupport. Fungerat riktigt bra! Har alltid fått bra bemötandet av min konsultchef Johan Isberg. Han är alltid tillgänglig när det behövs, spelar ingen roll natt eller helg. Som konsult känner mig trygg att samarbeta med Johan och på det anledning Kan jag utan att tveka rekommendera Svensk Vårdsupport

Noor M
2020-09-29 22:52
LÄÄK

Vårdsupport är en pålitlig bemaning företag. Min kontaktperson är Andreas Lindsjöö Sedan flera år. Han har trevligt bemötande, tillgänglig när man behöver hjälp. Hittar bra uppdrag och tar hand om sina anställda på ett bra sätt. Andreas är fantastisk! Har fungerat klockrent. Min konsult chef lyssnar på mina önskemål gällande arbetsplatser, scheman, boenden o resor. Jag rekommenderar honom till alla!

En sköterska
2020-09-29 15:07
SH

Arbetat flera gånger med dem och haft Johan som kontakt. Det har fungerat enkelt o smidigt. De har även den modärna självfakturan som innebär att du ej behöver skicka någon räkning/ faktura till dem utan de sköts helt automatiskt. Väldig tids sparande ifall du driver eget bolag 👍

Nina
2020-09-29 14:38
SH

Fem stjärnor till min konsultchef som alltid ger sitt yttersta för att jag ska känna mig förberedd, trygg och bekväm inför och under mina uppdrag.

Shadan V.
2020-09-29 06:50
SH

Jag har jobbat vid några tillfällen för vårdsupport. Fungerat riktigt bra för min del. Har alltid fått bra bemötandet av min konsultchef Johan Isberg. Han är alltid tillgänglig och behjälplig vilket har gett mig en trygghet i min roll som konsult. Rekommenderas varmt!

Valdemar
2020-09-28 15:02
LÄÄK

Arbetat med dem x flera. Trevligt bemötande, bra uppdrag och tar hand om sina anställda. Min kontaktperson Andreas är fantastisk! Rekommenderas!

Mukhtar Al
2020-09-28 14:26
LÄÄK

Har jobbat med företaget i ett par år. Allt fungerade super! Väldigt nöjd med min konsultchef Andreas. Rekommenderas!

A
2020-09-28 13:49
SH

Fungerat riktigt bra för min del, är nöjd med bemötandet jag fått. Min konsultchef Johan är alltid tillgänglig och behjälplig.

Konsult Sjuksköterska
2020-09-23 23:05
SH

Har fungerat klockrent för min del. Min konsult chef lyssnar på mina önskemål gällande arbetsplatser, scheman, boenden o resor. Allt går inte att uppfylla men då får man ge och ta. Dom arbetsplatser jag har varit på har fungerat bra. Men samtidigt har man ett ansvar själv som konsult när man kommer till nya arbetsplatser, att vara proffsig, kunnig, vissa framfötterna helt enkelt. Kan rekommendera Svensk Vårdsupport

Jonathan Fransson
2020-02-03 10:14
SH

Förmodligen hade jag väldigt otur med företaget som konsult.. min konsultchef sa upp sig men allt var inte klart, pension hade inte fixats och månaderna gick med många turer fram och tillbaka i samtal utan resultat. Pension var egentligen planerad med en avtalspartner till svensk Vårdsupport "namn" som försökte övertala mig väldigt obehagligt manipulativt till att överför 10000kr i lön varje månad av min lön för att jag skulle tjäna bättre på när jag blir 65, och att jag skulle tänka på att invalid skulle jag kunna bli imorgon, och hur mina framtidsutsikter såg ut om jag blev invalid. Rakt på sak men känslan var att dumpa förslaget. Vilket Svensk vårdsupport med min förra konsultchef gick i linje med mig på. Semester kom och många blev lediga på företaget.. Pensionen var ännu inte fixad. Ny ekonomiansvarig anlände och inget stämde riktigt med fakturerna till sjukhuset.. alla parter visste hur mycket jag arbetade men problemet fortsätta i felaktiga och oläsbara faktureringar... Att räkna ut hur många nätter som ger en viss summa är inte svårt men på papper blev de grekiska. Cheferna på jobbet tyckte de såg illa ut. Nya ekonomiansvarige hade fullt upp på svensk vårdsupport och fick skicka nya ursäktande mail. Tyvärr höll de här i sig från april till oktober, där slutligen pension började stämma men lönen och skatten föll isär.. Ibland skiljde de sig mellan 2000-10000kr i lön som borde finnas med. Företaget byte strategier till vintern och betalade nu bestämt ut lön varje vecka istället för månadsvis som egentligen var avtalat. Inte hela världen men. De stora problemet med allt de här är att de kostade mycket tid hos konsulten(jag) att ta reda på vad som stämde egentligen. Många samtal och meddelanden i frustration över sommaren till vintern för att få ihop något som borde bara fungera från företagssida utan större kompensation. Positiva var bra lön, ändå trevliga konsultchefer trots problemen. Men tyvärr allt för struligt.

Gäst
2019-10-20 15:36
SH

Bra konsultchefer, inga bekymmer med löneutbetalning, följer upp konsulter

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo