Yritysluetteloon

WorkNorway

worknorway-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Tietoja WorkNorway

Teksti on otettu WorkNorway:n verkkosivuilta

Om oss

Vi är företaget som hjälper dig att hitta nytt jobb inom sjukvårdssektorn i Norge.

Sedan 2008 har vi hjälpt vårdpersonal från hela Norden att komma i kontakt med norska vårdgivare.

Genom goda och långsiktiga relationer till både kunder och anställda är vi en trygg och pålitlig bemanningspartner inom vårdtjänster i Norge.

Norsk legitimation

För att arbeta inom sjukvården i Norge måste du ha norsk legitimation inom din arbetsinriktning, kallat norsk autorisasjon. Vi hjälper dig gärna att ansöka om legitimationen, samt står för kostnaden om du väljer att börja arbeta tillsammans med oss på Worknorway.

Att jobba i Norge

Arbetsmässigt är det inte så mycket som skiljer sig mellan Sverige och Norge. Många av våra anställda beskriver dock att dem upplever arbetstempot som lugnare i Norge, samt att ersättningsnivån blir mer gynnsam. Som anställd av Worknorway kommer du alltid att erbjudas fria resor och gratis boende i bra relation till din arbetsplats. Vi hjälper dig genom hela processen och ser till att du är helt förberedd inför ditt nya uppdrag.

Ta kontakt med oss så skickar vi dig en manual för ansökan!

Om du genomfört din sjukvårdsutbildning i Skandinavien och har legitimation från ett skandinaviskt land brukar handläggningstiden sällan vara längre än åtta veckor innan du mottar din norska legitimation. När du väl har din norska legitimation är den giltig för resten av din arbetskarriär och du behöver aldrig söka om den på nytt. Nu kan du fritt arbeta i Norge på dina egna villkor.

Kuinka monta konsulttia työskentelee WorkNorway?

+

Meillä ei valitettavasti ole tätä tietoa.
Lue lisää

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo