Yritysluetteloon

Commitmed

commitmed-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Tietoja Commitmed

Teksti on otettu Commitmed:n verkkosivuilta

Vi på Commitmed Group AB vill vara med och bidra till en kompetent sjukvård, där patientsäkerheten är i fokus. Specialiserade på sjuksköterskor och undersköterskor ser vi till att bemanna varje uppdrag med rätt kompetens, samtidigt som vi erbjuder trygga villkor och rätt ersättning. Vi vill skapa långsiktiga samarbeten med såväl våra uppdragsgivare som våra konsulter, och satsar därför på en tät, personlig kontakt samt kvalitetssäkring i alla led. När du som sjuksköterska eller undersköterska blir konsult genom oss vill vi att du ska känna dig som en del av vårt team. Genom gemensamma träffar och events får du möjlighet att träffa dina konsultkollegor, utvecklas tillsammans och peppa varandra. Samtidigt som vi tillsammans stävar mot Commitmeds vision; att sätta patientsäkerheten i fokus.

Sjuksköterskor & undersköterskor

Vi ger uppdrag till vårdpersonal med alla olika typer av inriktingar. Hör av dig till oss och berätta om vad du gör idag, samt vilken typ av uppdrag du skulle önska.

Om oss

Commitmed Group AB startades 2016, och vi som arbetar här har alla lång och gedigen erfarenhet kring vårdbemanning. Commitmeds vision är att få bidra till en kompetent sjukvård, där patientsäkerheten är i fokus. Genom att erbjuda en hög servicenivå samt en kontinuerlig kvalitetssäkring i alla led vill vi vara det självklara och trygga valet inom vårdbemanning.

Kuinka monta konsulttia työskentelee Commitmed?

+

Jos lasket kokopäiväiset konsultit, noin 17 konsulttia työskentelee kokopäiväisesti Commitmed:ssa. Tarkkaa lukumäärää on vaikea määrittää.
Lue lisää

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo