Yritysluetteloon

Commitmed

commitmed-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Arvioi Commitmed

Onko sinulla kokemusta työskentelystä Commitmed:ssa? Auta muita antamalla arvostelusi!

Bemlo perustuu luottamukseen ja siihen, että annetut arvostelut ovat rehellisiä. Arvostele siis vain yrityksiä, joissa olet työskennellyt - kaikki hyötyvät! Ryhdymme aktiivisiin toimenpiteisiin estääkseen luokitusten manipuloinnin.

Jos sähköpostiosoitteesi on virheellinen, kommenttia ei julkaista.

Lähettämällä ilmoitat hyväksyväsi meidän ehdot.
Tietojasi ei jaeta Commitmed:n kanssa.

Anonym
2022-05-07 20:29
SH

Seriöst företag som månar om sina sjuksköterskor. Följer upp och stöttar i arbetet. Anpassar efter önskemål och betalar en bra lön. Snabb kommunikation, finns alltid tillgängliga för kontakt. Kan varmt rekommendera Commitmed!

Josefine
2021-03-30 06:57
SH

Commitmed är ett seriöst och familjärt företag. Superbra och snabb kontakt, stöd och hjälp. Paulina är grym och anpassar arbete efter dina önskemål. Lönen är ett plus! Skulle inte vilja jobba någon annanstans.

Gäst
2021-01-21 23:53
SH

Bästa bolaget jag arbetat för av alla hittils. Finns faktiskt inget negativt.

Gäst
2020-03-03 17:33
SH

Proffsiga och snabba med att svara på frågor/problem oavsett vem på kontoret man vänder sig till. Måna om sina anställda och ser till deras bästa och välmående, samt lyssnar på konsultens önskemål om typ av uppdrag och försöker matcha dem i möjligaste mån. Bra villkor gällande lön, pension, kollektivavtal etc. Rekommenderar Commitmed varmt.

Micaela
2019-10-06 08:19
SH

Commitmed är ett av de bästa företagen jag har varit i kontakt med, super proffsiga och alltid snabba på att svara. Eftersom att företaget är mindre än andra så upplever jag att kontakten är mer personlig och företaget känns mer familjärt. Commitmed betalar även bättre än andra vilket är ett stort plus! Förutom timlönen har förövrigt kollektivavtal, pension, ob och semesterersättning.

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo