Yritysluetteloon

Sjukvårdskonsulterna

sjukvardskonsulterna-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Tietoja Sjukvårdskonsulterna

Teksti on otettu Sjukvårdskonsulterna:n verkkosivuilta

Vårt erbjudande

Hos Sjukvårdskonsulterna garanterar vi att du som bemanningssjuksköterska kommer i första hand och det finns många fördelar för dig att välja oss. Att arbeta genom oss ger dig frihet att välja uppdrag som passar dina önskemål förlängden på uppdragen, geografisk placering samt vårdinriktning. Vi erbjuder enfrihet som gör det enklare för dig att uppnå dina mål. Här får du större möjlighet att anpassa arbetet kring ditt liv istället för att anpassa hela ditt liv kring arbetet. Här kan du snabbt och enkelt anmäla intresse som bemanningssjuksköterska. Med hjälp av våra digitala verktyg har du sen alltid möjlighet att uttrycka önskemål för tillgängliga uppdrag samt lägga in din egen tillgänglighet.

Frihet och konkurrenskraftiga löner

Något många tror är att frihet och flexibilitet kommer med ett högt pris. Så behöver det absolut inte vara. Som bemanningssjuksköterska hos Sjukvårdskonsulterna går din frihet hand i hand med våra marknadsmässigt höga och konkurrenskraftiga löner. Vi står för eventuella resor och boenden för att du ska få möjligheten att arbeta på helt nya platser runtom i landet.

samband med ditt uppdrag blir du tilldelad en direktkontakt hos oss. En konsultansvarig som alltid finns tillgänglig, alla dagar i veckan för att assistera dig när det behövs. Målet är att du som sjuksköterska ska kunna fokusera på ditt arbete på ett tillfredsställande sätt. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att få mer information om vad vi erbjuder och hur du kan bli en del av vårt team.

Kuinka monta konsulttia työskentelee Sjukvårdskonsulterna?

+

Jos lasket kokopäiväiset konsultit, noin 6 konsulttia työskentelee kokopäiväisesti Sjukvårdskonsulterna:ssa. Tarkkaa lukumäärää on vaikea määrittää.
Lue lisää

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo