Yritysluetteloon

Sjukvårdskonsulterna

sjukvardskonsulterna-fi

/5

Yhteenveto
Arvostelut
0
Etsi töitä

Arvioi Sjukvårdskonsulterna

Onko sinulla kokemusta työskentelystä Sjukvårdskonsulterna:ssa? Auta muita antamalla arvostelusi!

Bemlo perustuu luottamukseen ja siihen, että annetut arvostelut ovat rehellisiä. Arvostele siis vain yrityksiä, joissa olet työskennellyt - kaikki hyötyvät! Ryhdymme aktiivisiin toimenpiteisiin estääkseen luokitusten manipuloinnin.

Jos sähköpostiosoitteesi on virheellinen, kommenttia ei julkaista.

Lähettämällä ilmoitat hyväksyväsi meidän ehdot.
Tietojasi ei jaeta Sjukvårdskonsulterna:n kanssa.

Nawroz
2022-03-10 15:04
LÄÄK

Kolla deras kreditupplysning så får du själv se allt. De skickar läkare/ssk på uppdrag utan betala något för det. Bemanningsansvarig Lamin kommer på ursäkter hela tiden om att han inte får tag i "chefen" och annat. Jättetråkigt att det finns såna bluffare inom denna bransch. Dessutom att de har fått uppdrag från andra större företag som staffetläkarna är förbluffande! Det är sådana människor som ger ett dåligt ryckte till sjukvårdsbemanningen.

En f.d underleverantör
2021-12-12 02:46
SH

VARNING!!! TILL ALLA SOM FUNDERAR PÅ ATT GÅ SOM ANSTÄLLD ELLER UNDERLEVERANTÖR. DETTA BOLAG SKALL NI UNDVIKA, DE ÄR OÄRLIGA OCH OSERIÖSA. DE HAR STORA SKULDER OCH FÖRVÄNTAS GÅ I KONKURS INOM EN SNAR FRAMTID. P.S TYVÄRR MÅSTE MAN VÄLJA 1 STJÄRNA, DE ÄR VÄRDA 0 STJÄRNOR

Annette
2021-08-31 10:51
SH

VARNING!!! De vägrar betala. Skyller på att chefen har varit utomlands. Skyller på att deras ekonomienhet har sagts upp. De lovar att betala men det drar små lögner, konstant. De säger hela tiden att de betalar i övermorgon. Men den övermorgonen kommer inte. ****** som är deras konsult han lovar runt men håller tunt...******* är firmatecknare sen finns ****** några till. Sjukvårdskonsulterna har även riskkapital bolag som är kopplade till samtliga i styrelsen. Troligen är allt fört över till dessa företag eftersom de inte vill betala. Nu måste de till kronofogden... O st stjärnor i recension ....

Mahmoud Alajhar
2021-03-24 22:54
LÄÄK

Bra personal . Ärliga Har jobbat med senaste 6 må . Bästa hittills

Siamak Ghazanfari
2021-01-29 11:33
SH

Det här företaget är bara en oseriös och scam företag . Jag har arbetat som underleverantör och fakturerat ca 160000 tusen kronor som de struntar att betala. Jag levererat mina tjänster utan problem och de har fått pengarna från landstinget och kommunen men ändå vill de inte betala mina fakturor. Bu har de gott under jorden svarar inte på våra samtal och brev . Så jag varna alla som är anställda hos de eller vill börja hos de att genast tänka om och börja hos någon mer seriös bemanningsföretag .

Toimistojen ranking-luettelo
Kehittäjä? Hae nyt.

© 2024 Bemlo